diumenge, 3 d’abril de 2011

RESTAURANT MERCAT

Avui no escric cap recepta.

El dissabte al matí l'Enric em va sorprendre amb una invitació a un restaurant de Vilafranca del Penedès.

És diu restaurant MERCAT i està al centre de Vilafranca damunt del mercat de la carn a la plaça de l'oli.
Fan cuina de mercat de temporada

Varem menjar el menú de tasta de 27€



D'entrant una escuma de tomàquet amb seitó marinat

Amanida  tèbia de pop amb formatge de brie . El pop etava genial i acompanyat del brie tebi...sensacional
Bacallà amb pésols ofegats . El bacallà estava boníssim  però els pèsols excel·lents.
 
Filet de porc amb "sartaki" i fonoll  va ser molt bo però no em va sorprendre tant com els altres plats
Gelat de pinya colada  (l'Enric)
Maduixes amb gelat de nata i suc de maduixa ..mmmmmm!!!

Aquest àpat va estar acompamnyat amb el  Vi Acustic , la resenya la podeu veure al  blog celler sota l'escala

Tots els plats van estar molt ben cuinats i ben presentats. La qualitat del menjar excel·lent.  El local molt bonic, i el tracta excel·lent.


Els dies feiners fan menú poc més de 10€