divendres, 4 de maig de 2012

BACALLÀ AMB TOMÀQUET


Mireu quina preciositat!! És la nova adquisició


L’he comprat a la botiga Le Creuset de la Roca factory.  És una olleta ovalada  de ferro colat i esmaltada de 25 cm i capacitat 3,2 litres.  Molt bona mida ! 

Per estrenar aquesta olleta he triat un bacallà amb tomàquet.


Ingredients
4 talls de bacallà dessalats
1 ceba
1 pot de tomàquet sencer
2 grans d’all
1 culleradetes de pebre vermell dolç
oli d’oliva
farina
julivert



Elaboració
Poseu l’olla a foc mig baix ( és bàsic per cuinar amb olles Le creuset), un bon raig d’oli.  La ceba tallada petita  i deixeu-ho coure uns minuts, a continuació el tomàquet triturat o talladet i els grans d’all també talladets. Deixeu-ho sofregir a foc baix.
Un cop estigui el sofregit afegiu-hi el bacallà i tapeu-ho. Deixeu-ho coure uns 7 minuts i ja està.

Per sobre si pot posar una mica de julivert.

BON PROFIT !!