dimecres, 24 d’agost de 2016

Restaurant Sant Pau

He antat a dinar al restaurant Sant Pau de la CARME RUSCALLEDA al poble de Sant Pol de mar.
Ha estat una experiencia extraordinària. Un festival d'emocions de gustos, d'olors  i de sensacions ...però, totes bones !




La vista des de la taula 

Una copa  de cava  per començar
COMENÇA EL BALL


POP
pop, ceba tendra , pebrot ,julivert, cireres

CHA-CHA-CHA
Xalota, xampinyó, chardonnay

SEVILLANES
pix fregit, olives sevillanes, ajoblanco

LA BAMBA
tortita, hoja santa, gorgil, achiote, alvocat

SALSA
Textura de tomàquet, maduixa, granadilla, tapioca


TWIST
llagostins, leche de tigre, poma, cibulet, aigua de mar.

BALL DE GITANES
gamba, pasta fresca, olives
COEMCEN ELS PLATS CALENTS

RAP
rap, coco, menta, alfàbrega, albergínia, curry vermell

SARDANA
esperdenyes, carbassó, arròs melós

COUNTRY
pluma ibèrica, botifarra i xistorra, vegetals,  quetxup
POSTRES


MERENGUE
ruibarbre, fruits vermells, kirsch

HIHON BUYO
gelat de fulles de sakura, umeboshi, galeta cruixent
Dedicant-me el seu llibre :"CUINAR PER SER FELIÇ"






AL JARDÍ HEM PRES EL CAFÈ I.....



Els vidres del fondo és la cuina 




EL LLEÓ!!!

LLEÓ
Està fet de diferents texturas de pastes dolces 
Pasta de full, cabell d'àngel i pinyons
Philo amb regalèssia i sidral
cookie de cafe
galeta de cardemom
xocolata negre i grué
xocolata blanca amb pebre rosa 
Xocolata amb llet , gerds lyo i perles cracants
Brick cítric i escut de xocolata








Plantes aromàtiques 
ha estat fantàstic!

He estat acompanyada en tot moment i durant 30 anys per l'Enric!


dissabte, 20 d’agost de 2016

Pastís de fruita fresca de la Carme Ruscalleda

Aquest pastís ja l'havia fet. El vaig presentar en vasos individuals i adornat amb maduixes.  Aquest estiu l'he fet dues vegades més i en tots dos casos l'he presentat sencer i adornat amb fruita d'estiu.
És un pastís fàcil de fer i dóna molt bon resultat. És fresquet i lleuger. El pots fer amb antelació i congelar-lo. 

Per veure la recepta clica aquí


decorat amb préssec, gerds i kiwi.

decorat amb préssec i cireres