tag:blogger.com,1999:blog-6599022617027022364.post6494026200453557101..comments2024-02-07T08:22:37.990+01:00Comments on El plat blanc: TIRAMISÚEl plat blanchttp://www.blogger.com/profile/04572776374464786553noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6599022617027022364.post-1822981458617938362010-09-19T18:07:54.890+02:002010-09-19T18:07:54.890+02:00Felicitats doncs a l ' Enric, i de passada, a ...Felicitats doncs a l ' Enric, i de passada, a tu per aquest tiramisú tan bonic.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6599022617027022364.post-24441556652792622792010-09-18T21:32:37.429+02:002010-09-18T21:32:37.429+02:00Felicitats a l'homenatjat! felicitats a la cui...Felicitats a l'homenatjat! felicitats a la cuinera!!! Gràcies pel truc!<br />Per cert, avui el que més m'ha agradat és la samarreta dels pallassos, és xulíssima!!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6599022617027022364.post-79817950042117480262010-09-18T12:42:14.586+02:002010-09-18T12:42:14.586+02:00Ja no en deu quedar ni una engruna oi?Ja no en deu quedar ni una engruna oi?Fils i robeshttps://www.blogger.com/profile/02916918286065268560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6599022617027022364.post-54941181246992413892010-09-17T21:11:07.008+02:002010-09-17T21:11:07.008+02:00Felicitats sotaescala pels teus 52 i per tenir una...Felicitats sotaescala pels teus 52 i per tenir una cuinera tan estupenda a casa!. A més, aquest tiramisú és 100% casolà, eh?, amb planxa de pa de pessic inclosa!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6599022617027022364.post-11174207384323647192010-09-17T18:42:35.906+02:002010-09-17T18:42:35.906+02:00MOLTES FELICITATS "SOTAESCALA" PELS 52!
...MOLTES FELICITATS "SOTAESCALA" PELS 52!<br />MOLTES FELICITATS MERCÈ PER AQUEST PASTÍS!<br />L'Albert és un enamorat del tiramisú, i... no n'he fet mai!, això no es pot permitir...així que m'anoto la teva recepta per fer-li una sorpresa!, a reveure!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6599022617027022364.post-72198083974575932512010-09-17T15:48:51.215+02:002010-09-17T15:48:51.215+02:00També és un dels meus pastissos preferits :)
I ja ...També és un dels meus pastissos preferits :)<br />I ja veig que l'homenatjat va quedar encantat, je je je...<br />Molt bona idea congelar el tiramisú, és veritat que costa que quedi ben presentat...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6599022617027022364.post-12910594935494672272010-09-17T13:32:07.425+02:002010-09-17T13:32:07.425+02:00Jo sòc el dels 52 anys, i m'ha fet molta il·lu...Jo sòc el dels 52 anys, i m'ha fet molta il·lusió. Haig de dir que aquesta recepta surt boníssima, i que EL PLAT BLANC és una cuinera excel·lent.<br />Seguiu la recepta, que val la penaCeller Sota l'Escalahttps://www.blogger.com/profile/03476906813199708044noreply@blogger.com