He estat uns dies desconnectada del blog, de l'ordinador i gairebé de la cuina. He disfrutat de llargues passejades, travesses , llacs, cims i del fantàstic paisatge de la Cerdanya. He pujat a la Tossa d'Alp (2500m), al Puigllançada (2.400 m) i al pic de Perafita (2.752 m). he fet la volta als 12 llacs de les Bulloses i l'estany de Lanós des de Porté.
A La Molina no ho tinc gaire bé per comprar peix fresc i he pensat en fer seitor marinat que aguantaria uns dies.
INGREDIENTS
1 kgr de seitó fresc
Vinagre
oli d'oliva verge extra
sal i pebre
ELABORACIÓ
Netejar i treure l'espina dels seitó. Esbandir-lo i deixar-los escorrer.
Dins una terrina fer capes de seitó, sal i vinagre. tantes capes com siguin necessàries.
Deixar marinar dins la terrina i a la nevera durant 24 hres ( no més)
L'endemà escorrer molt bé el suc que han fet i posar-los a la mateixa terrina ben neta fen capes de seitó, sal , oli d'oliva extra i pebre. Anar fent capes fins que s'acabi tot el peix. I ja està!
Aquesta marinada és una semiconserva que pot durar una setmana.
Després de les caminades menjar aquest seitó amb unes llesquetes de pa amb tomàquet...És diví!
I t'has endut aquest magnífic seitó a fer la travessa? Ens apuntem a la teva divinitat: seitó amb pa amb tomàquet... mmmm!
ResponEliminaQuina bona pinta tenen aquestes dues llesques !!! I els llocs que has estat també venen de gust d'anar-hi. Una abraçada
ResponEliminaBENTORNADA!,ja veig que has gaudit i has respirat aire pur...doncs apa, ara a fer bons menjarets que ja t'esperavem!je,je.El seitó és molt bo, i fet així amb el nostre pa amb tomàquet...a més a més de salut fem país!...Una abraçada Mercè.
ResponEliminaAi el Pirineu... que bonic que és!
ResponEliminaHas fet unes excursions precioses i segur que degustar aquest seitó marinat era el premi a l'esforç quan tornaveu a casa cansats... boníssim!
Quines excursions tan fantàstiques i que bonic que és el Pirineu! A mi em fa molta mandra treure les espines al seito, prefereixo menjar-me'l!!
ResponElimina