diumenge, 12 de febrer de 2012

MELMELADA DE MANDARINA

L'Enric ha arribat de les Terres de l'Ebre carregat amb dues caixes molt grosses plenes de taronges i mandarines.
Ara que la ma dreta ja em permet fe vida normal m'he posat a fer melmelada de taronja i de mandarina.
He agafat el llibre de Melmelades casolanes de la Núria Duran i la Monserrat Roig 


Aqui teniu la recepta per fer melmelada de mandarina
Ingrdients:
  • 1 kg de mandarines
  • 1 llimona
  • 1 kg de sucre ( jo n'he posat 750 g)


Elaboració:

Renteu i peleu les mandarines. Talleu les peles a tires molt fines, i els grills a trossets, sense treure el tel que els recobreix.
Aboqueu les tires en una olla i cobriu-les amb aigua freda. Deixeu-les bullir 5 minuts i escorreu-les. Aquesta operació l'heu de repetir dues vegades més.
Poseu en  una cassola les tires de manderines bullides, la polpa,el secre i el suc de llimona. Deixeu-ho bullir a poc a poc durant durant uns 30 minuts

La melmelada ja està llesta

Avui el matí he estat capaç de llevar-me d'hora i sortir a córrer a baixes temperatures per poder guanyar-me aquest exquisid esmorzar : pa de nous i panses fet amb la panificadora , manetga i MELMELADA DE MANDARINA, mmmmmm



Acompanyat d'un deliciós te d'espècies d'INHALA!!


Les que han sobrat les he guardat al rebost!