diumenge, 12 de febrer de 2012

MELMELADA DE MANDARINA

L'Enric ha arribat de les Terres de l'Ebre carregat amb dues caixes molt grosses plenes de taronges i mandarines.
Ara que la ma dreta ja em permet fe vida normal m'he posat a fer melmelada de taronja i de mandarina.
He agafat el llibre de Melmelades casolanes de la Núria Duran i la Monserrat Roig 


Aqui teniu la recepta per fer melmelada de mandarina
Ingrdients:
  • 1 kg de mandarines
  • 1 llimona
  • 1 kg de sucre ( jo n'he posat 750 g)


Elaboració:

Renteu i peleu les mandarines. Talleu les peles a tires molt fines, i els grills a trossets, sense treure el tel que els recobreix.
Aboqueu les tires en una olla i cobriu-les amb aigua freda. Deixeu-les bullir 5 minuts i escorreu-les. Aquesta operació l'heu de repetir dues vegades més.
Poseu en  una cassola les tires de manderines bullides, la polpa,el secre i el suc de llimona. Deixeu-ho bullir a poc a poc durant durant uns 30 minuts

La melmelada ja està llesta

Avui el matí he estat capaç de llevar-me d'hora i sortir a córrer a baixes temperatures per poder guanyar-me aquest exquisid esmorzar : pa de nous i panses fet amb la panificadora , manetga i MELMELADA DE MANDARINA, mmmmmm



Acompanyat d'un deliciós te d'espècies d'INHALA!!


Les que han sobrat les he guardat al rebost!


6 comentaris:

  1. Mercè si ho hagués sabut, hagués vingut a esmorzar tot això tan bo. Tindràs una bona provisió de melmelades

    ResponElimina
  2. oh-so-tempting to look at a flattering picture

    ResponElimina
  3. Amb aquestes taronges i mandarines acabades de cololir han de sortir unes melmelades exquisides.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ummmmmmmmm, Merce, quina pinta te aquesta melmelada... des de l' India, un peto ben fort !!! Aqui hi ha uns mangos deliciosos per fer confitures, te'n porto uns quants? jejejeje.

      Elimina
  4. Uf! quina bona pinta, i quin coloret més bonic. M'anoto la recepta.
    Continuu fent un repàs a tot el que m'he perdut.

    ResponElimina
  5. Suposo que la pell es bull diverses vegades per a treure una mica l'amargor...
    Aquesta tarda ho provarem!
    Jordi

    ResponElimina