dissabte, 11 d’octubre de 2014

Amanida tèbia de patates i remolatxa

Una amanida bona i bonica.
Aquesta recepta l'he tret del bloc de la cistella ecològica de l'hort serratosa. cistella

Ingredients 
1,5 kg de patates vermelles
3 remolatxes 
Salsa al pesto
12 Fulles d'alfàbrega 
1 gra d'all
1 cullerada gran de vinagre de poma 
300 ml d'oli d'oliva 

Elaboració 
Bullir les patates amb pell durant uns 20 minuts. Deixar que es refredin dins l'olla. Reservar.
Pelar la remolatxa i tallar-la a daus. Bullir-la durant 30 minuts. Reservar.


Preparar la salsa  al pesto
Posar dins el vas del minipimer tots el ingredients i triturar. ( jo en faig mes quantitat i la guardo a la nevera en un pot de vidre. Es molt útil per pasta, verdura, amanida , carn planxa,...) 

Pelar les patates, tallar-les i postal-les en una plata. Salpebrar .
Damunt posar-hi  la remolatxa 


amanir-ho amb l'oli d'alfàbrega 

Bon profit!