Aquesta recepta l'he tret del bloc de la cistella ecològica de l'hort serratosa. cistella
Ingredients
1,5 kg de patates vermelles
3 remolatxes
Salsa al pesto
12 Fulles d'alfàbrega
1 gra d'all
1 cullerada gran de vinagre de poma
300 ml d'oli d'oliva
Elaboració
Bullir les patates amb pell durant uns 20 minuts. Deixar que es refredin dins l'olla. Reservar.
Pelar la remolatxa i tallar-la a daus. Bullir-la durant 30 minuts. Reservar.
Preparar la salsa al pesto
Posar dins el vas del minipimer tots el ingredients i triturar. ( jo en faig mes quantitat i la guardo a la nevera en un pot de vidre. Es molt útil per pasta, verdura, amanida , carn planxa,...)
Pelar les patates, tallar-les i postal-les en una plata. Salpebrar .
Damunt posar-hi la remolatxa
amanir-ho amb l'oli d'alfàbrega
Bon profit!
Molt bona idea!!!! ara mateix tinc pesto a la nevera, sempre faig més, l'aprofitaré amb una amanida!
ResponEliminaPetonets