2 kg de patates vermelles
1/5 kg de bacallà
La clara de 2 ous dur
Salsa
Els dos rovells dels ous cuits
200 g d'olives farcides d'anxova
1/2 gra d'all
1/2 ceba tendre
Fulles de julivert
Oli d'oliva verge extra
Elaboració
La nit abans deixar el bacallà esqueixat en remull.
Coure les patates amb pell dins d'una olla amb aigua fins que siguin tovess, uns 20 minuts. Deixar que es refredin dins l'olla. Reservar.
Coure els ous 10 minuts. Reservar.
Rentar un parell de vegades el bacallà i comprovar que no sigui salat. Escorra'l be . Reservar.
Fer la salsa:
Dins del pot del minipimer posar tots el ingredients per fer la salsa i triturar-ho fins quedi una pasta fina. Afegir mes o menys oli perquè quedi lligada. No cal posar-hi sal .
Muntar el plat
Posar les patates pelades i un polsim de sal ( en compte que el bacallà en portà)
Els trossets de la clara del ous durs
El bacallà
La salsa
I a sobre un toc d'oli d'all i julivert .
Bon profit!
Caram... ha passat tot l'estiu i no l'he fet cap vegada!
ResponEliminaJo de vegades el faig amb allioli negat enlloc de la salsa d'ou dur i també és molt bo!
PTNTS
Dolça