Vaig deixar d'escriure al blog des de que vaig tenir l'Ipad. Apple és incompatible amb Google . I no em permetia posar fotos al blog des de l'Ipad. Per sort acabo de trobar una aplicació que permet escriure i penjar fotos al blog sense problemes . A veure si m'animo a continuar! Jeje
No he fet les tartaletes.
INGREDIENTS
1 capsa de tartaletes 125 g brots tendres d’espinacs o congelats
1 ceba mitjana
100 gr. crema de llet
1 ous
12 gambes pelades
1 ceba mitjana
100 gr. crema de llet
1 ous
12 gambes pelades
Elaboració
Coure els espinnacs dos minuts i reservar .
Ratllar una ceba i coure-la amb una paella amb oli d'oliva a foc baix fins que estigui ben daurades i reservar
Deixatar els ous i afegir la crema de llet, salpebrar i reservar
Deixatar els ous i afegir la crema de llet, salpebrar i reservar
Uun cop ho tenim tot preparat es fa el muntatge. A la bases s'hi posa una base de la seva caramelitzada , a sobre, una cap d'espinacs i al cap de munt les gambes pelades i senceres a continuació abocar la barreja de la crema de llet amb l'ou reservada.
Es posa al forn a 200graus uns 15 minuts.
Una altre vegada el bloc! A mi m anirà de " perles" !!!
ResponEliminaAixí que has trobat la manera de vèncer les incompatibilitats tècniques! Fantàstic!...I aquestes quiche són una gran manera de tornar a presentar-se en societat (blocaire vull dir)! Petons!
ResponElimina