diumenge, 14 de setembre de 2014

Pastís de formatge

Es un pastís molt fàcil de fer i dóna molt bon resultat



INGREDIENTS
1 basse de pasta de full
3 ous
8 cullerades de sucre
2 iogurts naturals ( o descremats)
2 cullerades de maizena
1 terrina de formatge mascarpone ( o el que vulgueu)

ELABORACIÓ
Enceneu el forn (només baix) a 180 graus.
Poseu la base de pasta de full dins un motllo punxeu-la. Reserveu
Bateu els ous i el sucre. Afegiu els iogurts i els formatge . Bateu-ho a ma o amb qualsevol estri elèctric i finalment afegiu-hi la maizena . Continueu remanant fins aconseguir una mescla homogènia . Ompliu amb aquesta massa el motlle amb la pasta de full que teníeu reservat. Poseu-ho al forn 30 minuts a 180 graus només baix i 10 minuts més a la mateixa temperatura (dalt i baix) fins que quedi torradet

4 comentaris:

  1. Ostres com m'alegro de tornar-te a veure per aquí!, tot i que ja sé que no és la primera entrada després del llarg "parón". El pastís de formatge em sembla una manera dolça, i molt encertada de presentar un dolç en qualsevol ocasió. Poca gents es resisteix,,,oi?. Una abraçada!

    ResponElimina
  2. A mi tots els pastissos de formatge em fan perdre el món de vista...aquest, amb mascarpone, ha de ser molt bo...quina perdició! Petons!

    ResponElimina
  3. Aquest pastís no falla mai, és boníssim

    ResponElimina