dimarts, 2 de setembre del 2014

Quiche de gambes amb espinacs


He tret aquest recepta del "Taller de cuina "de Granollers. L'he trobat tant interessant que m'han agafat ganes d'escriura-la al blog, així , si un altre dia la vull tornar a fer sabré a on buscar-la.
Vaig deixar d'escriure al blog des de que vaig tenir l'Ipad. Apple és  incompatible amb Google . I no em permetia posar fotos al blog des de l'Ipad. Per sort acabo de trobar una aplicació que permet escriure  i penjar fotos al blog sense problemes . A veure si m'animo a continuar! Jeje


No he fet les tartaletes.

INGREDIENTS
1 capsa de tartaletes 125 g brots tendres d’espinacs o congelats 
1 ceba mitjana
100 gr. crema de llet
1 ous
12 gambes pelades
Elaboració
Coure els espinnacs dos minuts i reservar .
Ratllar una ceba i coure-la amb una paella amb oli d'oliva a foc baix fins que estigui ben daurades  i reservar
Deixatar els ous i afegir la crema de llet, salpebrar i reservar
Uun cop ho tenim tot preparat es fa el muntatge. A la bases s'hi posa una base de la seva  caramelitzada ,  a sobre, una cap d'espinacs i al cap de munt les gambes pelades i senceres  a continuació   abocar la barreja de la crema de llet amb l'ou  reservada.
Es posa al forn a 200graus uns 15 minuts.




Bon profit!!

2 comentaris:

  1. Una altre vegada el bloc! A mi m anirà de " perles" !!!

    ResponElimina
  2. Així que has trobat la manera de vèncer les incompatibilitats tècniques! Fantàstic!...I aquestes quiche són una gran manera de tornar a presentar-se en societat (blocaire vull dir)! Petons!

    ResponElimina