divendres, 21 de novembre de 2014

Pa de panses i nous

Dijous passat vaig assistir a una classe de cuina extraordinària al Restaurant Sant Miquel de Vallrromanes amb el cuiners Margarita i Joan.
Tots els plats que ens van fer són interessans i laboriosos.  Un dels plats és: "fetge d'ànec micuit amb pera al cardamom i pa d'anous" i jo he començat fent el pa de nous.
Ingredients 
100 g de farina de força 
100 g de farina normal 
30 g de nous
20 g de panses sense pinyol
50 g de mantega
8 g de sucre
50g d'aigua
45g de llet
10 g de llevat fresc
4 g de sal

Elaboració 
Amassar tots els ingredients uns 4 minuts ( jo ho he fet amb la kitchenaid utilitzant la pala) .
Posar la massa dins un motlle i deixar fermentat unes 2 hores , fins que dobli el seu volum.
Coure al forn a 170 graus uns 20 minuts. 

Es un pa tan bo que sembla més un pastís que un pa per fer entrepans.

Avui el matí jo l'he gaudit a l'esmorzar.


Aquestes llesqueta les he acompanyat amb una melmelada de pera amb vainilla i ........diví!!!

1 comentari:

  1. Quina sort aquesta classe de cuina, el pa fantàstic, ara ja espero que ens expliquis com fer el Micuit

    ResponElimina