Dijous passat vaig assistir a una classe de cuina extraordinària al Restaurant Sant Miquel de Vallrromanes amb el cuiners Margarita i Joan.
Tots els plats que ens van fer són interessans i laboriosos. Un dels plats és: "fetge d'ànec micuit amb pera al cardamom i pa d'anous" i jo he començat fent el pa de nous.
Ingredients
100 g de farina de força
100 g de farina normal
30 g de nous
20 g de panses sense pinyol
50 g de mantega
8 g de sucre
50g d'aigua
45g de llet
10 g de llevat fresc
4 g de sal
Elaboració
Amassar tots els ingredients uns 4 minuts ( jo ho he fet amb la kitchenaid utilitzant la pala) .
Posar la massa dins un motlle i deixar fermentat unes 2 hores , fins que dobli el seu volum.
Coure al forn a 170 graus uns 20 minuts.
Quina sort aquesta classe de cuina, el pa fantàstic, ara ja espero que ens expliquis com fer el Micuit
ResponElimina