Jo vaig ser una de les afortunades!! estaven super super bons !! Sobretot els de codony....perquè el codony també era autèntic...res ..la Mercè ja ens té ...del tot ...malacostumats!!
Jo també vaig ser un afortunat, però tinc una mica de trampa. Sóc qui va organitzar el tema "ametlles", ( cuidar els ametllers, collir-les, trencar-es, i motivar al "Plat Blanc" per que les compartíssim ). El que realment destacaria, que no es pot veure en les fotos, és que no envafaven. Cada cop m'agrada menys les coses ensucrades i excessivament dolces, i pensant que sols en mejaria un de cada, vaig acabar fent "festa grossa".
Quina feinada pelar les ametlles, oi? Però el resultat compensa de sobres la feinada, les ametlles acabades de pelar són molt més bones :)
ResponEliminaJo vaig ser una de les afortunades!! estaven super super bons !! Sobretot els de codony....perquè el codony també era autèntic...res ..la Mercè ja ens té ...del tot ...malacostumats!!
ResponEliminaJo també vaig ser un afortunat, però tinc una mica de trampa. Sóc qui va organitzar el tema "ametlles", ( cuidar els ametllers, collir-les, trencar-es, i motivar al "Plat Blanc" per que les compartíssim ).
ResponEliminaEl que realment destacaria, que no es pot veure en les fotos, és que no envafaven. Cada cop m'agrada menys les coses ensucrades i excessivament dolces, i pensant que sols en mejaria un de cada, vaig acabar fent "festa grossa".
Quin goig de panellets. Ets una artista.
ResponEliminaAniré seguint el teu blog segur que aprendre molt.
Una abraçada