Divendres va ser l'aniversari de l'Eulàlia i li vaig fer un pastís de carbassó. Després de l'obre de teatre " ELS BUFALS" i gaudir de la gran interpretació dels artistes, sobretot del Bernat varem celebrar-ho amb el pastís i una copeta de cava.
INGREDIENTS:
100 gr de nous
150 gr de sucre
la pell d'una llimona
250 gr de carbassó tallat a trossos sense pelar
3 ous
100 gr de mantega
1 cullerada de canyella en pols
180 gr de farina de rebosteria
1 sobre de llevt químic
1 pessic de sal
100 gr de dàtils tallats petits
100 gr de panses
Barregeu el sucre, les raspadures de llimona, la mantega , el carbassó i la canyella tritureu-ho amb un batador elèctric fins que quedi una massa fina i homogènia.
Incorporeu-hi la farina, el llevat i el pessic de sal i remeneu-ho suaument.
Finallmet afegiu-hi les nous i els dàtils tallat petit i les panses senceres
Folreu un motlle ( de corona o de plumcake) amb paper satinat de cuina i coeu-ho al forn a 180ºC amb l'escalfador de dalt i baix durant 35 o 40 minuts .
Desmotlleu-ho i poseu-hi sucre glaç per damunt.
Es adequat per celebracions, berenars, esmorzars, .... per qualsevol bon moment !!
veig que encara vas ser-hi a temps de fer un pastís!! Sort que sempre tens de "tot" perquè sino.....potser l'Eulàlia i companyia s'haurien quedat sense pastís!! Té molt bon aspecte i deuria ser bó perquè amb els ingredients i la maestría....!!èxit assegurat.
ResponElimina