Ingredients
- 1 paquet de farina "pan casero Santa Rita" ( ja hi porta un sobre a mb el llevat)
- 260 ml aigua tèbia
Elaboració
- Afegiu als 430 gr de farina els 10 gr de llevat i els 260 ml d'aigua tèbia . Amasseu a ma o a màquina fins aconseguir formar una bola ben llisa i homogènia.
- Deixeu reposar la massa tapada amb un drap humit i a una lleugera temperatura ( jo vaig posar-ho al forn a 50ºC) durant uns 30 minuts.
- Doneu-li la forma que vulgueu i coeu-ho al forn prèviament escalfat amb l'escalfor de dalt i baix a 220ºC durant 30 minuts.
És una bona opció de menjar pa cassolà sense massa feina i amb la satisfacció de tenir el plaer d'amassar tu mateixa el pa . El resultat és un pa de pagès molt bo. Us ho recomano!!!
em pots dir a on l'has comprat, Mercadona, carrefour,lidl, dia,novavenda. Nosatres ens fem el pa amb la panificadora que vam comprar al lidl i utilitzem tambe les farines preparades del lidl.
ResponEliminaAvui l'hem fet amb farina d'espelta ecologica, sesam i una mica de ceba. Ens ha quedat boniiiisimmmmmmmm.
roser
Ha quedat un pa super bo, segur, que el pa fet a casa és un delícia. I a més amasant-lo tu mateixa!
ResponEliminaQuan arribo a casa estic adquirin un costum nou, olorar l'escalla. Cada vegada més tinc una agradable sorpresa, la casa fa olor d'una cosa especial, i a l'obrir la porta ja començo a llepar-me els dits.
ResponEliminaAquest pa és una merevella, i amb qualsevol cosa d'acompanyament és fantàstic.
Quina molla! fa molt bona cara
ResponEliminaQue cantidad de miga, que buena pinta tiene.
ResponEliminaBeso
Nena, quin pa més xulo!!!!!! haurem de tastar aquesta farina!
ResponEliminaPetonets!!
Quina molla!, ja ho diuen que aquesta farina és bona per a tot... Un pa que devia volar!, amb embotit, amb oli, torradet... Una abraçada.
ResponEliminaNo he provat mai aquesta farina, però veig que no cal ni afegir llevat, no? Té molt bon aspecte!!
ResponEliminaPetons!
Doncs em sembla genial.... tinc que buscar aquesta farina, pk em sembla que per aquí només hi ha la de fregit i la de tempura!
ResponEliminaMolts petonets
Me gusta el pan echo con mis manos, como hoy el tuyo esto es de una satisfacción total cuando te sientas a comerlo.
ResponEliminapeto
miquel
Amb aquesta farina i sense ni idea de fer pa, queda força bo
ResponEliminaPetons
No hem provat encara aquesta farina, però per la pinta que té aquest pa, deu anar molt bé!!
ResponEliminaDoncs ho provaré, t'ha quedat un pa amb molt bona pinta.
ResponEliminaHola es mi primera visita a tu blog ...me encanta hacer pan ...te ha salido fantastico .Me apunto como seguidora y te invito a visitar y compartir mis recetas y blog ..saludos MARIMI
ResponEliminaÒstres, aquest sí que és fàcil de fer! I sense panificadora i tot... Ja no tinc excusa per no provar de fer pa a casa!
ResponEliminaSalutacions!
La Taula d'en Bernat
M'agrada aquest pa. Crec que aviat ens animarem a pastar.
ResponEliminaAmb el teu permís incloc aquesta recepta en el recull de pans del bloc.