He fet dues receptes :
RAJOLA DE DUES XOCOLATES
Ingrdients:
340 gr de xocolata amb llet
180 gr de xocolata blanca
20 gr d'arròs inflat
Elaboració:
- Fondre la meitad de la xocolata amb llet al microones o al bany maria. Un cop desfet poseu-lo dins un motlle i deixeu-lo 5 minuts a la nevera
- Fondre la xocolata blanca , afegiu-hi l'arròs i remeneu-ho bé. Afegiu-ho dins el motllo que teniem a la nevera damunt la xocolata amb llet i reperteiu-ho bé per tota la superfície. Torneu-ho a posar 5 minuts a la nevera.
- Fondre la resta de la xocolata amb llet i afegiu-ho damunt la cap de xocolata blanca. Guardeu-ho a la nevera . Quan estiguir ben fred i dur ja ho podreu desmotllar.
BOMBONS DE COCO
Ingredients:
170 gr de llet condensada "la lechera"
125 gr de coco retllat
200 gr de xocolata negre
5cl d'oli de girasol
Elaboració:
- Barrejar bé el coco amb la llet condensada .
- Fer boletes, barretes i deixeu-les damunt de paper sulfuritzat i poseu-ho al congelador durant dues hores.
- Fondre el xocolata amb l'oli al microones o al bany maria i arrebosseu-hi les barretes de coco .
- Guardeu-ho a la nevera com a mímim 30 minuts.
Que us ha semblat el llibre? També n'hi ha de : receptes bàsiques d'itàlia, de pastisseria , de verdures, ... tots són una passada!!
Aquest llibre és molt bona adquisició, segur que podràs fer una pila de receptes molt bones ;)
ResponEliminaI per estrenar-lo, has triat dos propostes sensacionals, de vici per a llaminers fans tan de la xocolata com del dolç!
I el dilluns " barrita" oi? Jaja....Aquests bombons són massa !!saps quín em vaig comprar jo?.....el de ...plats d'italia.Realment tots els llibres d'aquesta col-lecció són molt macos,la fotografía molt original, entenedora, explicacions curtes,...jo també vaig caure a la temptació!!!
ResponEliminaHe tingut a les mans aquest llibre mil vegades i mai m'he decidit. Ara no tinc cap mena d'excusa perquè les receptes son fantàstiques. Enhorabona.
ResponEliminaQuina tauleta més bona!!! En vaig fer una fa temps similar, i va agradar moltíssim!!! El llibre el buscaré, perquè la xocolata és la meva perdició!!
ResponEliminaQuin llibre més interesant.
ResponEliminaEstic d'acord amb la Gemma, es una adquisició fantástica, jo que sòc xocoadicte, em penso que me'l regalaré a mi mateixa :P.
Canviant de tema, no he trobat una altre forma de contactar amb tu, espero no et molesti que ho faci per aqui, estem preparan l'opertura d'un bloc per el dia 28 d'aquest mes, hi podrà participar tot aquell qui vulgui, ja sigui comentant les festes gastronómiques del seu poble o províncies, qui vulgui recomanar quelcom llibre, restaurant, o enviarnos una recepta, nosaltres ho publicarem indicant qui ho ha enviat i afegint un enllaç al seu bloc, hi haurà un apartat el gastroblocs, en el que posarem un llistat de tots els blocs catalans per provincies, cosa que en el teu cas, no ho indiques, agrairíem, (si vols clar), la teva provincia per tal de donar a coneixer el teu bloc.
Moltes gràcies.
Gastropuntcat.
Un libro para disfrutar del chocolate y nosotros para copiarlo con recetas como las de hoy.
ResponEliminaMe gusta
peto
miquel
Si tot el que vas fent d'aquest llibre té aquesta pinta ja pots anar fent...que tots t'ho agrairem!Una abraçada.
ResponEliminaAquest llibre es una meravella, doncs anirem esperant les receptes que ens proposis, si totes son con aquestes Ummmmmm
ResponEliminaPetons
Oh, quin bon descobriment aquest llibre!! Les dues receptes fantàstiques. :) Però haig de reconèixer que des de petita tinc una debilitat pels cocos, m'encanteeen!! :p
ResponEliminaPetons!
Un bon llibre i unes bones receptes. Me les anoto que a casa la xocolata ens agrada molt!
ResponEliminaMercè, m'has donat una idea!!!!! genial!!!! Tu creus que amb un motlle de silicona m'anirà bé fer aquesta teula de xocolata de dos colors? Aquesta recepta segur que la faig, i segur que avui mateix, perquè una bona pinta, motl vistosa i que a casa més d'un no la deixarà ni respirar.
ResponEliminaPetons