BON NADAL A TOTHOM!!
Aques any per Nadal hem menjat escudella i carn d'olla.
Del llibre de la Carme Ruscalleda "CUINAR PER SER FELIÇ" he fet la tarrina de carn d'olla i aqui la teniu. És del tot recomanable.
Ingredients:
Carn d'olla
Elaboració:
Prepareu una terrina folrrada amb làmina de plàstic per aliments. Ompliu la tarrina amb la carn d'olla esmicolada, per capes alternant les carns desossades i les verdures, procurnant que quedin ben repartides les diferents textures de ls carns i la terrina ben muntada. Un cop plena, tancar la làmina de plàstic, gurdar-la a la nevera, col·locant-hi a sobra un pes per ajudar a quedar ben presa.
L'endemà retirà el plàstic i tallar. Es pot oferir freda amb vinagreta o calenta. Jo la vaig ecalfar uns minuts al forn i la vaig servir tèbia. Ens va encantar!!
Bon profit!!
Muy bonita te ha quedado y el toque de diferente de la carme
ResponEliminaBon Any Nou
petons
miquel
M'agrada molt la presentació de la carn d'olla, molt original!! Acabo de fer la carta dels Reis i he demanat aquest llibre, a veure si m'he portat prou bé.
ResponEliminaLes receptes de la Carme Ruscalleda tenen l'èxit assegurat! És una presentació ben original i vistosa de la típica carn d'olla... ideal per al dia de Nadal!
ResponEliminaEs una bona manera de menjar la carn d' olla. M' anoto la idea, que segur que la fae servir.
ResponEliminaEsta terrina tiene que estar exquisita. Me acabo de hacer seguidora de tu blog. Así es que nos vemos por nuestras cocinas. Un beso y féliz Año 2011. Orquidea59
ResponEliminaAra si que entenc perquè volies fer...la terrina...la terrina!!!Clar...és una passada..queda super ben presentada...i bona ..es clar.La proper vegada que faci escudella...la faré.Un 10!!
ResponEliminaUna forma deliciosa de menjar-se la carn d’olla
ResponEliminaBon Any 2011
bONA OPCIÓ!, la Carme Ruscalleda sempre té bones idees oi?. BONA ENTRADA AL 2011!!!
ResponEliminaQuina bona pinta. Ets una artista. Bon any !! per a tota la familia. Una abraçada
ResponEliminaoooh, ens encanta és la carn d'olla més acolorida que hem vist mai, enhorabona!!
ResponEliminaCaram! Quina manera més original d'aprofitar la carn d'olla. Aquesta sí que me l'apunto!
ResponEliminaBones festes i feliç 2011!!!
Que xula!!! té una bona pinta increible.! Jo l'havia fet només amb l'orella i el peu... però així ho pots "aprofitar"/gaudir tot
ResponEliminaMolt bon any nou
Montse B.
Queda molt be un tros al fons del plat, envoltat de 4 0 6 galets dels més grossos i se li aboca un cullerot de brou ben calent per sobre. És una manera diferent de menjar escudella i carn d'olla.
ResponEliminaRosa (Mollet)
La Carme Ruscalleda sempre triomfa... com en aquest cas, modulant un plat tradicional per fer-ne una presentació ben elegant i sorprenent. Bon any nou!
ResponEliminaHola
ResponEliminaFantàstica aquesta terrina, una bona manera de menjar la carn d'olla diferent!
M'agrada el teu bloc, no el coneixia, ara quedarà a la llista de x visitar!
Anna
Mare de Dèu senyor !!!...no ho havia vist mai això !!!...no sé que dir !!!
ResponEliminaÉs molt original!