dilluns, 27 de desembre del 2010

TERRINA DE CARN D'OLLA

BON NADAL A TOTHOM!!
Aques any per Nadal hem menjat escudella i carn d'olla.
Del llibre de la Carme Ruscalleda "CUINAR PER SER FELIÇ" he fet la tarrina de carn d'olla i aqui la teniu. És del tot recomanable.


Ingredients:
Carn d'olla

Elaboració:
Prepareu una terrina folrrada amb làmina de plàstic per aliments. Ompliu la tarrina amb la carn d'olla esmicolada,  per capes alternant les carns desossades i les verdures, procurnant que quedin ben repartides les diferents textures de ls carns i la terrina ben muntada. Un cop plena, tancar la làmina de plàstic, gurdar-la a la nevera, col·locant-hi a sobra un pes per ajudar a quedar ben presa.
L'endemà retirà el plàstic i tallar. Es pot oferir freda amb vinagreta o calenta. Jo la vaig ecalfar uns minuts al forn i la vaig servir tèbia. Ens va encantar!!

Bon profit!!
Posted by Picasa

16 comentaris:

  1. Muy bonita te ha quedado y el toque de diferente de la carme
    Bon Any Nou
    petons
    miquel

    ResponElimina
  2. M'agrada molt la presentació de la carn d'olla, molt original!! Acabo de fer la carta dels Reis i he demanat aquest llibre, a veure si m'he portat prou bé.

    ResponElimina
  3. Les receptes de la Carme Ruscalleda tenen l'èxit assegurat! És una presentació ben original i vistosa de la típica carn d'olla... ideal per al dia de Nadal!

    ResponElimina
  4. Es una bona manera de menjar la carn d' olla. M' anoto la idea, que segur que la fae servir.

    ResponElimina
  5. Esta terrina tiene que estar exquisita. Me acabo de hacer seguidora de tu blog. Así es que nos vemos por nuestras cocinas. Un beso y féliz Año 2011. Orquidea59

    ResponElimina
  6. Ara si que entenc perquè volies fer...la terrina...la terrina!!!Clar...és una passada..queda super ben presentada...i bona ..es clar.La proper vegada que faci escudella...la faré.Un 10!!

    ResponElimina
  7. Una forma deliciosa de menjar-se la carn d’olla
    Bon Any 2011

    ResponElimina
  8. bONA OPCIÓ!, la Carme Ruscalleda sempre té bones idees oi?. BONA ENTRADA AL 2011!!!

    ResponElimina
  9. Quina bona pinta. Ets una artista. Bon any !! per a tota la familia. Una abraçada

    ResponElimina
  10. oooh, ens encanta és la carn d'olla més acolorida que hem vist mai, enhorabona!!

    ResponElimina
  11. Caram! Quina manera més original d'aprofitar la carn d'olla. Aquesta sí que me l'apunto!
    Bones festes i feliç 2011!!!

    ResponElimina
  12. Que xula!!! té una bona pinta increible.! Jo l'havia fet només amb l'orella i el peu... però així ho pots "aprofitar"/gaudir tot
    Molt bon any nou
    Montse B.

    ResponElimina
  13. Queda molt be un tros al fons del plat, envoltat de 4 0 6 galets dels més grossos i se li aboca un cullerot de brou ben calent per sobre. És una manera diferent de menjar escudella i carn d'olla.
    Rosa (Mollet)

    ResponElimina
  14. La Carme Ruscalleda sempre triomfa... com en aquest cas, modulant un plat tradicional per fer-ne una presentació ben elegant i sorprenent. Bon any nou!

    ResponElimina
  15. Hola

    Fantàstica aquesta terrina, una bona manera de menjar la carn d'olla diferent!

    M'agrada el teu bloc, no el coneixia, ara quedarà a la llista de x visitar!

    Anna

    ResponElimina
  16. Mare de Dèu senyor !!!...no ho havia vist mai això !!!...no sé que dir !!!
    És molt original!

    ResponElimina