M'ho vaig passar molt bé perquè totes les receptes les vaig trobar interessanst i, també vaig poder saludar algunes blocaires : La Mercè, la Gemma i la Cristina que sempre és gradable .
Avui he provat de fer les magdalenes i m'ho he passat molt bé. Aquí les teniu.
INGREDIENTS:
5 ous
125 gr de sucre
225 gr de farina Santa rita especial (bizcochos i magdalenes)
100 gr de mantega
motlles de magdalenes petites
sal maldon pe decorar
Per a les olives:
50 gr de pasta d'oliva
Per a la sobrassada:
50 gr de sobrassada
1 culleradeta de mel
ELABORACIÓ
Foneu la mantega i repartiu-la a parts iguals en dos bols
En un dels vols posseu la pasta d'olives i en l'altre la sobrassada amb la mel.
Munteu els ous mab el sucre i la sal
Afegiu-hi la farina, poc a poc, amb l'ajut d'un coladorper evitar grumolls
Repartiu la massa en els dos bols i barrejeu-la.
Escalfeu el for a 200ºC
Ompliu els motlles , sense arribar a omplirlos del tot.
Coeu-ho al forn 5 minuts.
Poseu-hi sal maldon al damunt .
Es nota quan vas a curset de cuina!!! Són millors que els de química oi?Fins i tot a mi em venen ganes de fer akestes receptes.....són salades...ara es la meva...segur que m'agradaran...tenen bona pinta.
ResponEliminaQuina rapidesa Mercè!, jo ja tinc l'olivada a punt, però has anat volant!. A mi també em va agradar el taller i sobretot aquestes magdalenes que trobo molt originals!Veig que t'han quedat fantàstiques, ja tinc ganes de provar-les!Una abraçada, sempre és agradable parlar amb tú encara que sigui una estoneta curta.
ResponEliminaM'han fet una bona pinta... sobretot les de sobrassada han de ser de vici total! mare meva...
ResponEliminaFins aviat! ;)
M'encanten, les preparacions salades però en forma dolça em tornen boja. Enhorabona!!
ResponEliminaVa ser una classe molt interessant, jo ja tinc la llet de coco a punt per fer la recepta de postres.
ResponEliminaI també tinc ganes de provar aquestes magdalenes salades, a tu t'han quedat genials!
molt original , i han de ser molt bones,li pasare la recepta al meu home que es el que fa les delicateses a casa. roser
ResponEliminaQue ricos se ven los magdalenes,te copio la receta y me quedo en tu blog para ver que se cocina por aquí,seguro que exquisiteces,bendiciones para ti y tu blog,cariños de una Chilena,nos vemos.
ResponEliminaCom envejo poder assitir a aquests cursos, la recepta boníssima, ja n´he pres nota!!! petonets
ResponEliminaOh! Quina bona combinació!! Aquestes magdalenes han de ser boníssimes! :)
ResponEliminaPetons!
Mercè, jo les he fet avui amb el meu fill, quina casualitat!! La pasta d'olives on la compres?
ResponEliminahola, veïna! acabo de descobrir el teu bloc a través de l'enllaç de la cuina de casa, tot i que potser vivim a ben pocs quilòmetres.
ResponEliminam'havien cridat l'atenció aquestas magdalenes salades, ara ja en tinc la recepta, gràcies i sort amb el bloc!
t'han quedat perfectes!
ResponEliminajo també tinc ganes de probar-les, però he començat amb les croquetes, que són de bones...
Te acabo de conocer despues de visitar a la Gemma y como no pude asistir al taller de caprabo gracias a la Gemma, la Eva y tu es como si hubiera ido.
ResponEliminaTe comunico que me quedo con tu blog ya te tengo fichada.Ah, y me llevo las magdalenas a la liosta de espera.
Bon finde
miquel
Hola Mercè,
ResponEliminaT'acabo de conèixer pel bloc de la Gemma, i la veritat que t'han sortit unes madalenes fantàstiques.
Una pregunta: no dueen llevat?.
petons wapa!!
Fantasticas!!
ResponEliminaEncantada de conocerte.
Besos
Hola Mercè, no saps el temps que feia que no passava per la teva cuina! Si, es dirà FOGONS, m'he carregat els TRES CORS, encara que són els que es mengen els plats!
ResponEliminaNo saps pas lo que he patit quan he començat a remenar, i a més he hagut de canviar de plantilla perquè la meva era una versió antiga i no podia tocar massa res i l'encapçalament no se m'adaptava. Però millor, perquè així li he donat un aire diferent, però senzill. Per fer el títol m'he ajudat de la revista CUINA, m'ha donat idees pel tipus de lletra, el format.
Bé, me n'alegro que t'agradi, era una cosa que feia temps que volia fer però el que deia, no sabia com posar-m'hi.
Una forta abraçada i que passis molt bones festes. Fins la propera!
Un bona idea per fer un aperitiu ben bo per aquestes festess
ResponEliminaEi plat blanc! si que els conec sí, sóc una clienta habitual jejeje, tenen tantes temptacions... els motlles són una perdició per mi.
ResponEliminaSóc de Lliçà d'Amunt, ho tinc ben aprop.
Fins aviat! ;)
Que bones... és una idea super original i saborosa!!
ResponEliminaEt desitjo un Bon Nadal i molt bones festes!
Un petó enorme
Vaig fer les magdalenes per Nadal i van ser un èxit. En la recepta comentes que es barreja els ous, el sucre i la sal. Quina quantitat de sal s'hi ha de posar? Em sembla que no n'hi vaig posar prou...
ResponEliminaUna abraçada a tothom i Bones Festes.