dilluns, 27 de desembre del 2010

TARTA SACHER

El dia 17 de desembre el Ferran va fer 22 anys i ho vam celebrar amb una tarta Sacher .



El sacher és un pastís que he fet moltes vegades perquè a casa ens agrada molt la xocolata, però encara no l'havia posat al blog. Aquesta tarta la faig amb la thermomix .

Ingredients:
4 ous
150 gr de mantega
100 gr de sucre
80 gr de farina
150 gr de xocolata nestlé postres
1 cullerada de postra de llevat royal

melmelada d'albercoc pel farciment

Per la cobertura
150 gr de xocalata nestlé postres
50 gr de mantega
50 gr d'aigua

Elaboració:
Primer separar els rovells i muntar les clares. Reservar.
Posar dins el vas la xocolata i la mantega i progamar 2 min 50º vel 2. Comprovar que s'hagi dissolt tot. Afegir-hi els rovells i el sucre i tornar a progamar 2 min 50 º vel 2. S'ha de comprovar que ha quedat una massa homogènia. Afegir-hi la farina juntament amb el llevat. Remenar-ho i posar-ho en un bol. Afegir-hi les clares remenar-ho i posar-ho en un motlle prèviament untat amb mantega i al forn a 180º amb l'escalfador de dalt i baix uns 30 min aprox.
Un cop fora del forn el desmotllar-ho i el partir-lo per la meitat i el farcir-lo de melmelada, jo n'hi he poast d'albercoc. Tornar a muntar el pastís i preparar la cobertura.
COBERTURA
Posar la xocolata dins el pot amb l'aigua i programa 2 min 50º vel 2. A continuació la mantega i tornar a programar 2 min 50º vel 2. Comprobar que sigui homogeni i tirar-ho pel damunt de la tarta. Deixar-ho a la nevera perquè prengui la xocolata.

PER MOLTS ANYS FERRAN!!


Posted by Picasa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada