Jo no tenia pasta brisa i l'he fet amb la thermomix.
Ingredients:
· 400g de moniato
· 400ml de llet evaporada ideal
· 150g de sucre
· 2 ous
· canyella en pols
· 1 làmina de pasta brisa
· Per decorar: xocolata i moniato cuit
Preparació:
Coure el moniato al forn a 200º fins que sigui tou. Pelar i reservar.
Coure la pasta brisa 15 minuts al forn a 180º
Triturar el moniato, el sucre, la llet, els ous i la canyella. Abocar-ho sobre la pasta brisa i coure-ho 30 minuts al forn a 180º.
Un cop fred, decorar fent unes ratlles de xocolata desfeta i repartint el moniato amb una màniga pastissera.
Gemma, et dono la raó, és boníssim i a casa nostra també ha tingut molt d'èxit. Gràcies
Si et plau....fes-ne algun de saladet!!!je je
ResponEliminaQuè bo!!! no l'he fet però ja estic desitjant poder-lo tastar! T'ha quedat ben maco!
ResponEliminaPetonets
Fa dies que veig pastissos de moniato i m'esteu fent venir ganes de fer-lo... crec que caurà abans no s'acabi la temporada... ja veurem. Té un aspecte molt bonic i sembla senzill!.Una abraçada Mercè.
ResponEliminaQuina bona pinta !!! i original . Potser potser ho provaré.Ptnts
ResponEliminawow! quina pinta més bona que té, llegint els ingredients i amb l'aspecte segur que és deliciós
ResponEliminasalutacions
Mercè,
ResponEliminaJo no soc el precisament un amant del moniato, però crec que sàviament barrejat amb els altres ingredient,s com tu has fet, em resultaria fins i tot agradable, que es molt!.
Una abraçada
Gràcies pel teu comentari1 no coneixia el bloc però ja me'n faig seguidora!Aquest pastís ha d'estar molt bo!
ResponEliminaM'encanta le moniato :)
ResponEliminaAcabo de fer un altre pastís de moniato una mica diferent, és el que ve amb la revista CUINA d'aquest mes. I també ha quedat sensacional!
Quin vici aquest pastís. Serà qüestió de donar altres usus al moniato, perquè jo amb ell no passo de fer-lo bullit.
ResponEliminaPetons
El cap de setmana passat en vaig fer un de semblant! M'encanta el moniato i segur que aquest pastís és deliciós!
ResponEliminaPetons!
No n' he fet mai cap de pastís de moniato, i me'n venen ganes, sobretot veient aquest tan fabulós que has fet.
ResponElimina