Primer he començat fent el pa de pessic amb la Tx
2n el farciment crema de taronja (orange curd)
Aquesta recepta l'he tret del llibre "reposteria y pasteleria " de Tx
INGREDIENTS
250 g de sucre
la pell d'una taronja sense gens de part blanca
200 g de suc de taronja natural
120 g de mantega
4 ous
ELABORACIÓ
- Dins el vas ben net i sec poseu-hi el sucre i pulveritzeu 30 s. vel 5-10
- Incorporeu-hi la pell de la taronja i repetiu el mateix
- Afegiu-hi el suc de taronja, els ous i progameu 20 minuts 90ºC vel 4.
Nota : aquesta crema es conserva perfectament durant un mes dins la nevera
3r Farciu el pa de pessic amb la crema de taronja
4t Cobertura de xocolata
Ingredients
150 g de xocolata
50 g d'aigua
50 g de mantega
Elaboració
Poseu dins els vas la xocolata i tritureu-ho 20 s vel 5-7
Afegiu-hi l'aigua 4 min 37º vel 2
Afegiu-hi la mantega 4min 37º vel 2
Vaig adornar-lo amb taronja cofitada .
VA SORTIR BONÍSSIM!!!
Ha quedat super xul-lo!! Va estar content el Cesc?
ResponEliminaXocolata i taronja!! barreja bestial! una potencia de sabor deliciosa!
ResponEliminaMolts petonetss
CUÑAAAAAOOOO!, VAJA UN PASTÍS HA FET LA CUNYADA,EH?...Sense paraules Mercè, un pastís preciós. El lemon curd encara no l'he ft mai però quan el veig així em feu venir unes ganes...I la cobertura perfecte!. Un 10 !
ResponEliminaNomés cal mirar la fotografia. Una combinació fantàstica.
ResponEliminaAquest tipus de crema no n'he fet mai però deu ser molt bona
El cunyat debia estar content
Xocolata i taronja : La combinació perfecta!!
ResponEliminaQuina cosa més extraordinaaaaaaaria!!!!
Xocolata i taronja, la parella perfecta.
ResponEliminaTa quedat preciós i de ben segur boníssim, al teu cunyat li deuria agradar molt.
Petons
El cunyat, objecte del regal, va penjar un comentari perquè quedés patent que el pastís va ser bonissim i que tots ens en vam llepar els dits. No sé què vaig fer però no el veig, per això en penjo un altre.
ResponEliminaPastís excel·lent. La combinació de xocolata amb taronja és exquisita. Ser cunyat del Plat Blanc és un privilegi