Mireu quina preciositat!! És la nova adquisició
L’he comprat a la botiga Le Creuset de la Roca
factory. És una olleta ovalada de ferro colat i esmaltada de 25 cm i
capacitat 3,2 litres. Molt bona mida !
Per estrenar aquesta olleta he triat un bacallà amb tomàquet.
Ingredients
4 talls de bacallà dessalats
1 ceba
1 pot de tomàquet sencer
2 grans d’all
1 culleradetes de pebre vermell dolç
oli d’oliva
farina
julivert
Elaboració
Poseu l’olla a foc mig baix ( és bàsic per cuinar
amb olles Le creuset), un bon raig d’oli.
La ceba tallada petita i
deixeu-ho coure uns minuts, a continuació el tomàquet triturat o talladet i els
grans d’all també talladets. Deixeu-ho sofregir a foc baix.
Un cop estigui el sofregit afegiu-hi el bacallà i
tapeu-ho. Deixeu-ho coure uns 7 minuts i ja està.
Per sobre si pot posar una mica de julivert.
BON PROFIT !!
Molta bona estrena!!! M'agrada el plat i la cassola.
ResponEliminaBon cap de setmana, bonica!
Dic el mateix que la Gemma, no sé si m'agrada més la cassola o el plat! Per molts i molts altres plats que prepararàs....
ResponEliminaQuina cassola tan xula!!!! el bacallà boníssim, és com el fem a casa!
ResponEliminaPetonets
Fantàstic, una recepta que no falla mai1 Està per sucar-hi pa!
ResponEliminaAquesta olleta i sobretot el que hi ha dins em fan venir ganes de presentar-me a casa teva...llàstima que ja no en deu quedar ni una mica...oi?. Un plat excel.lent!, una abraçada Mercè!
ResponEliminaM'encanten els articles de Le Creuset....jo tinc el Tajine...però es que és carísima !!! Bona Feina y bon plat !
ResponEliminaJo també considero que les meves olles Le Creuset .......són les meves joies!!! Per tan estic pensant de possar les al meu testament...pk ja formen part del meu patrimoni !!
ResponElimina