Avui per postres he fet tortell de trufa.
Ingredients:
Per la trufa:
500 ml de nata per muntar del 35%
70 g de sucre
200 g de xocolata fondant per postres
una massa de pasta de full
sucre galç per decorar
Elaboració:
Per fer la crema de trufa he seguit la recepta de la thermomix. Barrejar la nata i el sucre 6 minuts a 90ºC i velocitat 2. A continuació afegir-hi la xocalata a trossos i remenar a velocitat 3 fins que s'hagi dissolt tot. Deixar-ho refredar 12 hores a le nevera ( millor la nit abans)
L'endemà estirar la massa de pasta de full i tallar rodones per fer la forma de tortell. Coure-la al forn uns 15 minuts a 180 ºC amb aire. Fins que estigui cuita.
Mentrestant es posa la massa de la trufa dins el vas de la thermomix , amb la papallona a velocitat 3 fins que estigui muntada.
Un cop el tortell estigui cuit i fred es talla per la meitat i es farceix de la trufa, es tapa amb l'altre meitat del tortell i es decora amb sucre glaç per damunt.
Bon profit !
Els Tortells m'agraden molt tant els de nata, crema com trufa. No tinc cap problema i amb aquest teu de trufa em faries ben feliç
ResponEliminaRenoi quin tortellet més bonic!, espero que ho hagueu gaudit en companyia!...o no...jeje, així en toca més!. Una abraçada i tingueu demà un feliç dia de Sant Jordi!
ResponEliminaQue valenta!!! t'ha quedat genial.
ResponEliminaUna abraçada, bonica!
Que n ha quedat algun trosset?
ResponEliminaM'encanten els tortells de pasta de full!!1 I farcit de trufa, un pecat!!!
ResponEliminaPetonets
Aquest és un gran clàssic que no falla mai!
ResponEliminaMolt bo, i amb trufa encara millor que amb nata, pel meu gust.
ResponEliminaMoltes Felicitats, t'he nominat pel premi Best Blog!!!!
ResponEliminahttp://hortpollet.blogspot.com.es/