diumenge, 22 d’abril de 2012

TORTELL DE TRUFA

Avui per postres he fet tortell de trufa.


Ingredients:

Per la trufa:
500 ml de nata per muntar del 35%
70 g de sucre
200 g de xocolata fondant per postres

una massa de pasta de full
sucre galç per decorar

Elaboració:

Per fer la crema de trufa he seguit la recepta de la thermomix. Barrejar la nata i el sucre 6 minuts a 90ºC i velocitat 2. A continuació afegir-hi  la xocalata a trossos i remenar a velocitat 3 fins que s'hagi dissolt tot.  Deixar-ho refredar 12 hores a le nevera ( millor la nit abans)
L'endemà estirar la massa de pasta de full i  tallar rodones per fer la forma de tortell. Coure-la al forn uns 15 minuts a 180 ºC amb aire. Fins que estigui cuita.

Mentrestant es posa la massa de la trufa dins el vas de la thermomix , amb la papallona  a velocitat 3 fins que estigui muntada.

Un cop el tortell estigui cuit i fred es talla per la meitat i es farceix de la trufa, es tapa amb l'altre meitat del tortell i es decora amb sucre glaç per damunt.

Bon profit !

8 comentaris:

  1. Els Tortells m'agraden molt tant els de nata, crema com trufa. No tinc cap problema i amb aquest teu de trufa em faries ben feliç

    ResponElimina
  2. Renoi quin tortellet més bonic!, espero que ho hagueu gaudit en companyia!...o no...jeje, així en toca més!. Una abraçada i tingueu demà un feliç dia de Sant Jordi!

    ResponElimina
  3. Que valenta!!! t'ha quedat genial.
    Una abraçada, bonica!

    ResponElimina
  4. M'encanten els tortells de pasta de full!!1 I farcit de trufa, un pecat!!!
    Petonets

    ResponElimina
  5. Aquest és un gran clàssic que no falla mai!

    ResponElimina
  6. Molt bo, i amb trufa encara millor que amb nata, pel meu gust.

    ResponElimina
  7. Moltes Felicitats, t'he nominat pel premi Best Blog!!!!
    http://hortpollet.blogspot.com.es/

    ResponElimina