dissabte, 6 d’abril del 2013

PÈSOLS I FAVES AMB SÍPIA ESTOFADA

A la primevera és l'època de menjar pesols i faves, jo, sempre els havia fet amb cansalada i trossos de botifarra però avui els he fet amb sípia i m'han agardat molt.


Ingredients:
1Kg de faves
1kg  de pèsols
1/2 kg de sípia
2 cebes
2 tomàquets
2  grans d'all, julivert, sal i pebre

Elaboració:

Dins una olla amb un raig d'oli d'oliva he fet estofar la sípia tallada a trossos durant uns 10 minuts, a continuació hi he afegit les dues cebes ben triturades i les he  cuit fins que han estat rosses, tot seguit el tomàquet triturat durant uns 10 minuts i finalment els pèsols i les faves. Amb l'olla tapada i a foc mig durant uns 15 minuts , a mitja cocció hi he afegit la picada.





2 comentaris:

  1. Molt bo. Tinc gsnes de fer les primeres faves i pèsols tendres de la primavera. Aquest sny rl Joan n'ha plantat i aviat els podrem collir. M'agrada la combinació amb sèpia, jo també els faig amb cansalada i botifarra negra. Els plats i la foto molt maca

    ResponElimina
  2. M'encanta aquest plat!!! La sépia amb pèsols la faig sovint, però amb faves, ho haurem de provar....
    Petonets

    ResponElimina