Ingredients
per la massa:
3 ous
90 g de sucre
90 g de farina de rebostaria
un pessic de sal
1/2 kg de maduixes
sucre moreno
250 ml de nata 35% MG
Un cop les maduixes han estat netes hi he afegit un parell de cullerades de sucre moreno i les he reservat fins el moment de muntar el braç.
La massa l'he fet seguint els passos de la "tarta genovesa" de la TX. Le cuit al forn durant 10 minuts. De seguida, en calent, l'he enrotllat amb el mateix paper de forn i l'he reservat.
He muntat els 500 ml de nata sense sucre i l'he reservat.
Amb un cassó he fet un almívar amb 4 maduixes uns 100 ml d'aigua i dues cullerades de sucre moreno i l'he deixat coure uns 10 minuts. Les maduixes s'han estovat i s'ha fet una melmelada líquida.
Quan la massa s'ha refredat l'he pintada amb l'almívar, he afagit la nata i les maduixes. Finalment l'he enrotllat i he posat sucre glaç per damunt.
Molt bo!!
Que xulo aquest farcit...!!!
ResponEliminaQue bo el braç de gitano, aquest se't veu molt bo i fresquet
ResponEliminaUn braç de gitano molt ben farcit
ResponEliminaPetons
M'encanten els braços de gitano i amb aquest farcit...uhmmmm deliciós!!!
ResponEliminaPetonets bonica
Mmmm... Quina delícia!
ResponElimina