Ingredients
500 g de farina de força
10 g de sal
35 mL d'oli d'oliva verge extra
300 mL d'aigua freda
10 g de llevat fresc
Pinyons
Sucre
Anís
Elaboració
Poseu dins un bol per poder amassar ,
la farina, la sal, l'oli i comenceu a amassar. Jo ho he fet amb la kitchenaid utilitzant el ganxo. Aneu afegint poc a poc l'aigua freda fins que s'hagi absorbit tota. A continuació afegiu-hi el llevat esmicolat El procès d'amassar dura uns 8 o 9 minuts.
Traieu la massa i feu-na una bola damunt el marbre lleugeramednt enfarinat.
Poseu la bola dins un bol enfarinat i tapat en film i deixeu-la reposar 1 hora .
Passat aquest temps repòs dividiu la massa en trossos d'uns 200 g i estireu cada porció . Us sortiran 4 coques .
Deixeu-les fermentar tapades amb un drap humit uns 90 minuts . Jo les he posat dins el forn apagat .
Un cop passat el temps de fermentació poseu-hi els pinyons i el sucre per sobre .
Coeu-les 15 minuts al forn a 200 graus
Tan bon punt les traieu del forn tireu-hi un raig d'anís i deixeu-les refredar .
Mira que bé. Arribo just a l'hora de berenar, agafo xocolata i vinc
ResponElimina