diumenge, 27 de gener de 2019

BLEDES AMB PATATA I OU


Les bledes no m'agraden. Això és  el que jo deia sempre,  però a partir d'ara no ho diré més. Les que hem menjat avui m'han encantat a mi,  i a tots els que n'hem menjat . 

És una recepta de la tieta Montserrat.


 INGREDIENTS (4 persones)

1kg de patates
2 cebes
1 manat de bledes
4 ous
oli, sal pebre

una mica de sobrasada (opcional)

ELABORACIÓ

  1. Tallar les patates i reservar dins un bol amb aigua
  2. Tallar la ceba . Reservar
  3. Posar als fogons una cassola amb un bon raig d'oli 
  4. Quan estigui calent afegir-hi les patates. Anar remenant 
  5. Passat uns minuts afegir-hi la ceba. Continuar la cocció  a foc mig i tapat. Anar remenant perquè no s'enganxi. Posar sal i pebre. 
  6. Mentrestant tallar a trossets les penques de les bledes. 
  7. Afegiu les penques tallades a la cassola i continuar la cocció
  8. Tallar les fulles de les bledes i afegir-les. 
  9. Finalment fer uns clots dins la cassola i tirar-hi l'ou cru.  Si es per 4 persones farem 4 clots per 4 ous.
  10. A l’últim minut de cocció he afegit una punta de sobrassada damunt del rovell
-->







Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada