diumenge, 13 de gener del 2019

Restaurant Les Cols

El diisabte 15/12/2019 hem dinat al  restaurant LES COLS  d'Olot comarca de La Garrotxa.








Menú

Canapès d'albercoc i ravanet, llavors de carbassa i enciam  a la brassa amb mostassa silvestre de blat de moro

Farinetes de fajol amb premsat d'ànec

Espagueti de fajol amb brou de ceps

Selección de fans

Pa amb oli

companyia de les gallines
decoración de la tala

Fulles, herbes i flors

Fesols de Santa Pau (D.O.P) cansalasa vegetal amb llet d'ovella

Mató gelat, anxova, gàrum

royale de tòfona negra  de la Garrotxa

Ou fresc del dia, tòfona negre de la Garrotxa i suc de rostit



peus de porc amb naps

rovellons llonganisseta encurtiste, tortell d'Olot

Bacallà: llom, brandada, tripa , cocotxa

filet de porc raça Duroc, magrana

assortit de formatges catalans

tres formatges amb melmelada fets d'ells

Caqui, fulla de figurera infusionada,vainilla

Codony, formate blau de Centelles, nou tendra

paisatge volcànic de tardor

Rebosteria vegetal 

1 comentari: