El diisabte 15/12/2019 hem dinat al restaurant LES COLS d'Olot comarca de La Garrotxa.
|
Menú |
|
Canapès d'albercoc i ravanet, llavors de carbassa i enciam a la brassa amb mostassa silvestre de blat de moro |
|
Farinetes de fajol amb premsat d'ànec |
|
Espagueti de fajol amb brou de ceps |
|
Selección de fans |
|
Pa amb oli |
|
companyia de les gallines |
|
decoración de la tala |
|
Fulles, herbes i flors |
|
Fesols de Santa Pau (D.O.P) cansalasa vegetal amb llet d'ovella |
|
Mató gelat, anxova, gàrum |
|
royale de tòfona negra de la Garrotxa |
|
Ou fresc del dia, tòfona negre de la Garrotxa i suc de rostit |
|
peus de porc amb naps |
|
rovellons llonganisseta encurtiste, tortell d'Olot |
|
Bacallà: llom, brandada, tripa , cocotxa |
|
filet de porc raça Duroc, magrana |
|
assortit de formatges catalans |
|
tres formatges amb melmelada fets d'ells |
|
Caqui, fulla de figurera infusionada,vainilla |
|
Codony, formate blau de Centelles, nou tendra |
|
paisatge volcànic de tardor |
|
Rebosteria vegetal |
Anar a Les Cols es un festival de plats a quin millor!!
ResponEliminaPetons