diumenge, 11 d’octubre del 2009

AMETLLES TORRADES

Ara va d'ametlles!!

El meu marit en va portar moltes.

Avui les he fet torrades.

La meva mare m'ha explicat un truco!

Si les ametlles les deixes en remull amb un parell de culleradetes de sal, un cop cuites , la pell es treu amb molta facilitat.

Ho acabo de provar i han sortit boníssimes!

3 comentaris:

  1. Ei!!!! Jo vaig collir una pila d'ametlles aquest cap de setmana passat i les provaré de torrar amb el truco de te mare ;)
    I també en vull guardar pel massapà dels panellets ;)

    ResponElimina
  2. Hola!
    Hi ha hagut una baixa pel curs de la Mireia Carbó d'aquest dijous. Encara t'interessa?
    Si és que sí, m'hauries d'enviar un mail amb les teves dades: nom cognom, e-mail i nº de tarja Caprabo.
    A veure si encara pots venir i coneixes a tota la colla :)

    ResponElimina
  3. Bones!!
    Ostres merci per el "truco" ma mare buscava una solució així i a veure si l'hi anirà bé.. ja t'ho explicaré!
    Fins aviat!

    ResponElimina