dilluns, 9 de novembre del 2009

COQUES PETITES DE BOTIFARRA I POMA

Una altra recepta de la Mireia Carbó.
Del llibre:" La cuina dona Joc"
És una recepta molt fàcil de fer i dóna molt bon resultat.
Pots fer-la de primer o de pica-pica, també pots portar-les en aquells sopars en que cada convidat porta un plat.





Ingredients:
1 paquet de pastes per crestes
150 gr de botifarra negre o crua
2 pomes
100 gr de formatge de cabra
1 grapat de panses i pinyons

Berrejeu la botifarra crua sense pell , amb la poma pelada i tallada a dauets, amb el formatge esmicolat i les panses. Poseu les crestes damunt la safata d'anar al forn, untada amb una mica d'oli, i col·loqueu-hi damunt el farciment i per acabar els pinyonets. Deixeu-les coure al forn a 180º fins que la pasta sigui cuita.És pden servir calentes , tèbies o fredes.
BON PROFIT

2 comentaris:

  1. Aquesta siiiiiiiii que és fàcil!!! Emsembla que m'has donat la idea del "què fer per sopar"? Tinc tots els ingredients je je....

    ResponElimina
  2. Les receptes de la Mireia sempre funcionen! La combinació de la botifarra negra amb les pomes és sensacional.

    ResponElimina