diumenge, 25 d’abril de 2010

PASTÍS DE MADUIXES NATURALS

Una altra recepta de la Mireia Carbó del llibre "La cuina dóna joc". Tenia ganes de fer alguna cosa amb maduixes i aquí el teniu.
Ingredients:

1/2 kg de maduixes
150 gr de sucre
1 llimona
5 fulls de gelatina neutre
200 ml de nata líquida (35%MG)

Elaboració

1. Renteu les maduixes i tritureu-les amb el sucre i el suc de la llimona fins aconseguir un puré fi.
2. Remulleu les fulles de gelatina amb aigua freda.
3. Munteu la nata ( jo ho he fet amb la tx)
4. Escalfeu part del puré de maduixes( ha d'estar força calent però no ha d'arribar a bullir) i afegiu-hi la gelatina remeneu-ho fins que s'hagi dissolt tot. Acabeu d¡afegir la resta de puré sense deixar de remenar.
5. Per acabar, amb l'ajuda d'una espàtula afegiu la nata, fins que tot quedi homogeni.
6. Col·loqueu la preparació en copes o gots o bé en un motlle de pastissos desmuntable
7. Deixeu-ho refredar a la nevera .

És boníssim!!


7 comentaris:

  1. Quina copeta!,convida a la fresqueta!A reveure Mercè.

    ResponElimina
  2. Aquesta copa fa molt de goig, i deu d’estar boníssima, nomes amb falta provar-la. Petonets

    ResponElimina
  3. M'encanta! Servit en copes encara queda mes ben presentat que en pastis... I ara que les maduixes surten tan bones, val la pena aprofitar-ho, oi?

    ResponElimina
  4. La Mireia és la reina de la nata, no? Posa nata a per tot arreu, no? sobretot a les cremes. De tots maneres aquest pastís fa molt bona pinta.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Les receptes de la Mireia sempre són bones! Una manera més de presentar les maduixes amb nata! Que bo!

    ResponElimina
  6. Queda com una mousse consistent?. Té una pinta boníssima!

    ResponElimina
  7. Aquest pastis es bonissim!!! (Jo tambe l'he provat) i trobo que presentat aixi en copes encara queda mes vistos.
    Petons!

    ResponElimina