Ingredients:
1/2 kg de maduixes
150 gr de sucre
1 llimona
5 fulls de gelatina neutre
200 ml de nata líquida (35%MG)
Elaboració
1. Renteu les maduixes i tritureu-les amb el sucre i el suc de la llimona fins aconseguir un puré fi.
2. Remulleu les fulles de gelatina amb aigua freda.
3. Munteu la nata ( jo ho he fet amb la tx)
4. Escalfeu part del puré de maduixes( ha d'estar força calent però no ha d'arribar a bullir) i afegiu-hi la gelatina remeneu-ho fins que s'hagi dissolt tot. Acabeu d¡afegir la resta de puré sense deixar de remenar.
5. Per acabar, amb l'ajuda d'una espàtula afegiu la nata, fins que tot quedi homogeni.
6. Col·loqueu la preparació en copes o gots o bé en un motlle de pastissos desmuntable
7. Deixeu-ho refredar a la nevera .
És boníssim!!
Quina copeta!,convida a la fresqueta!A reveure Mercè.
ResponEliminaAquesta copa fa molt de goig, i deu d’estar boníssima, nomes amb falta provar-la. Petonets
ResponEliminaM'encanta! Servit en copes encara queda mes ben presentat que en pastis... I ara que les maduixes surten tan bones, val la pena aprofitar-ho, oi?
ResponEliminaLa Mireia és la reina de la nata, no? Posa nata a per tot arreu, no? sobretot a les cremes. De tots maneres aquest pastís fa molt bona pinta.
ResponEliminaUna abraçada
Les receptes de la Mireia sempre són bones! Una manera més de presentar les maduixes amb nata! Que bo!
ResponEliminaQueda com una mousse consistent?. Té una pinta boníssima!
ResponEliminaAquest pastis es bonissim!!! (Jo tambe l'he provat) i trobo que presentat aixi en copes encara queda mes vistos.
ResponEliminaPetons!