diumenge, 11 d’abril del 2010

TOMÀQUTS FARCITS

Avui fa un dia preciós. Realment és un dia de primavera !!
He obert la nevera i ....els he vist. Que puc fer amb aquests tomàquets?

He anat improvisant segons els ingredients que tenia i .......

Aquí els teniu!!




Ingredients per a 4 persones:
  • 8 tomàquets vermells ( depent del tamany)
  • un grapadet de pinyons
  • 1 ou remanat
  • 1 llaune de tonyina
  • 50 gr formatge de cabra tou
  • oli d'oliva.
Elaboració

  1. Netegeu els tomàquets. Talleu una mica la base oposada a les fulles per fer-ne una petita base. Per la part que té les fulles talleu-la una mica mes gran que serà la tapa.
  2. Disposeu els tomàquets en una plata amb la seva tapa al costat. Buideu-los amb una cullera vigilant que no arribi a la base i és foradi i poseu-lo en un bol.
  3. Escalfeu una paella i torreu-hi els pinyons. Reserveu. En la mateixa paella amb una mica d'oli feu l'ou remenat i reserveu.
  4. En el bol del tomàquet afegiu-hi l'ou remenat, el formatge , la tonyina i els pinyons. Remeneu-ho.
  5. Ompliu els tomàquets amb una cullereta al damunt poseu-hi la tapa.
  6. Podeu servir-los acompanyats d'amanida
Bon profit!

8 comentaris:

  1. Ja ens els imaginem, per dinar, en una terrasseta, gaudint del sol i l'aire lliure!! Molts petons.

    ResponElimina
  2. Ja ha arribat el bon temps, per fi! I aquests plats freds, vistosos i amb molt color ja vénen molt de gust, oi?

    ResponElimina
  3. Visca el solet!!! ja tenim ganes de plats així, frescos,amb colors...Uns tomàquets per llepar-se els dits Mercè!a reveure,mercè-DC

    ResponElimina
  4. Ideal aquesta deliciosa amanida per un dia primaveral com el d'avui. S'acosta la temporada de les amanides amb imaginació, com la teva.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Si...si...això és imaginació,primavera,creativitat...el titol ..podria ser...TOT EL QUÈ UN POT FER.....AMB UNS QUANTS TOMAQUETS TROBATS A LA NEVERA...

    ResponElimina
  6. Quina pinta mes bona que tenen aquest tomates, i a mes a mes facils de fer

    ResponElimina
  7. Que bons! Ara començen a venir de gust receptes fresquetes, i aquests tomaquets fan una pinta deliciosa...

    ResponElimina
  8. Aquest tomàquets, un diumenge solejat i a una terrassa fresqueta, es que no puc imaginar-ho, fantàstic.
    Molts petons

    ResponElimina