La recepta és del llibre "Us espero a taula" de la Gemma Lienas.
Ingredients:
1 peça de pasta brisa
3 pomes golden grosses
125 gr de mantega
100 gr de sucre
4 ous
50 gr de farina
sucre en pols
elaboració:
Jo he fet la pasta brisa amb la Tx ( 300 gr de farina, 130 gr de mantega, 70 gr 'aigua, una culleradeta de sal i una altra culleradeta de llevat "royal")
S'estira la pasta damunt d'un motlle enfarinat i es punxa amb una forquilla.
Es pelen les pomes a daus petits i es reparteixen damunt la pasta, al motlle.
Fer fodre la mantega al microones. Afegir-hi el sucre i els ou batuts d'un en un i després la farina. Abocar-ho per damunt dels daus de poma.
Coure al forn 180 ºC uns 30 minuts amb l'escalfador de dalt i baix.
Servir-ho tebi o fred amb sucre en pols pel damunt.
SALUT!
Les vacances et proven eh!!!
ResponEliminaJa has fet la mona?
ResponEliminaLes vacances són fantàtiques!!!........oi?
ResponEliminaai............ai...vui dir ...fantàstiques!!
ResponEliminaJe...je....quants comentaris eh!!!!
ResponEliminaHola,
ResponEliminaporto el blog del Club de Cuines (a clubdecuines.cat), portal de cuina de TV3 i Catalunya Ràdio, i de cara a St Jordi volia demanar als blogs de cuina en català que em recomanessin un llibre de cuina i que em diguessiu en una frase o dos perquè us agrada o el recomaneu. M'ho pots enviar per correu electrònic a clubdecuines@tv3.cat? D'això en vull publicar un text o varis, que servirà tant per conèixer llibres de cuina com per conèixer blogs com el teu...
Esborra aquest comentari quan vulguis, ja entenc que no va lligat amb el contingut d'aquest text, però no trobava altre manera de contactar.
Gràcies!
Roger
Renoi quin aspecte!,precisament l'altre dia em va regalar la Glòria el llibre de la Gemma Lienas i em va semblar molt interessant.A reveure i que tinguis uns bons dies de festa!mercè-dest.cass.
ResponEliminaAquest pastís és boníssim!!!. Jo el vaig fer amb el llibre del David Lienas de la Cuina Mediterrània, on va posar aquesta recepta de la seva mare.
ResponEliminaQuina bona pinta!!! L'haurem de fer!
ResponEliminaUna abraçada ben forta!
Hola! T'acabo de conèixer a través de l'Anna de Llepadits! Aquest pastís t'ha quedat perfecte!! I jo encara el tinc a pendents. ;)
ResponEliminaFins aviat!