dilluns, 8 de març de 2010

COCA ANNE

Avui he fet la Coca Anne del llibre La cuina salvavides de la Mireia Carbó. Feia dies que la volia provar. És una coca molt fàcil de fer i com diu ella : " és una de les coques més bones del món!"
Ingredients:
  • 1 làmina de pasta de full
  • 150 gr de formatge cheddar tallat a llesques fines
  • 4 o 5 tomàquets
  • 3-4 cullerades de mostassa Dijon
  • Orenga o alfàbrega
  • sal i oli
  1. Enceneu el forn a 180ªC amb l'escalfador de dalt i baix
  2. Sobre una safata d'anar al forn, poseu-hi un paper de forn o d'alumini untat amb oli i col·loqueu-hi la pasta de full.Punxeu-la amb una forquilla , per tal que no es bufi.
  3. Amb l'ajut d'una cullera , escampeu una capa ben fina de mostassa al damunt de tota la pasta de full.
  4. Sobre la mostassa, col·loqueu el formatge cobrint tota la superfície de la pasta de full, i sobre aquest poseu les rodanxes de tomàquet d'una manera endreçada i bonica.
  5. Empolvoreu-ho amb una mica de sala i orenga i alfàbrega i un raig d'oli.
  6. Coeu-ho al forn, ja calent, durant uns 20-30 minuts, fins que la base sigui ben cuita.
Jo hi vaig posar olives negres per fer bonic.
Bon profit!!

5 comentaris:

  1. Aquesta coca si que promet!!! Ja saps que em decanto més per les coses salades.No sembla massa difícil...però cal tenir a casa tots els ingredients...saps què era el que m'ha faltat en aquesta nevada?....sal i llet!!! No tinc perdó, oi?

    ResponElimina
  2. QUINA BONA PINTA QUE FA IO? I TANT FACIL DE FER. HO PROVARE. UN PETO, EULALIA.

    ResponElimina
  3. Hola, aquest recepta és genial, a part de fàcil i boníssima, és un entrant que els convidats sempre celebren. Enhorabona t'ha quedat molt bé.
    Petons.

    ResponElimina
  4. A casa la fem molt sovint, la mostassa li dóna el toc perfecte. les receptes de la Mireia són genials, oi?

    ResponElimina