Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full
- 150 gr de formatge cheddar tallat a llesques fines
- 4 o 5 tomàquets
- 3-4 cullerades de mostassa Dijon
- Orenga o alfàbrega
- sal i oli
- Enceneu el forn a 180ªC amb l'escalfador de dalt i baix
- Sobre una safata d'anar al forn, poseu-hi un paper de forn o d'alumini untat amb oli i col·loqueu-hi la pasta de full.Punxeu-la amb una forquilla , per tal que no es bufi.
- Amb l'ajut d'una cullera , escampeu una capa ben fina de mostassa al damunt de tota la pasta de full.
- Sobre la mostassa, col·loqueu el formatge cobrint tota la superfície de la pasta de full, i sobre aquest poseu les rodanxes de tomàquet d'una manera endreçada i bonica.
- Empolvoreu-ho amb una mica de sala i orenga i alfàbrega i un raig d'oli.
- Coeu-ho al forn, ja calent, durant uns 20-30 minuts, fins que la base sigui ben cuita.
Bon profit!!
Aquesta coca si que promet!!! Ja saps que em decanto més per les coses salades.No sembla massa difícil...però cal tenir a casa tots els ingredients...saps què era el que m'ha faltat en aquesta nevada?....sal i llet!!! No tinc perdó, oi?
ResponEliminaQUINA BONA PINTA QUE FA IO? I TANT FACIL DE FER. HO PROVARE. UN PETO, EULALIA.
ResponEliminaQue bones les galetes
ResponEliminaHola, aquest recepta és genial, a part de fàcil i boníssima, és un entrant que els convidats sempre celebren. Enhorabona t'ha quedat molt bé.
ResponEliminaPetons.
A casa la fem molt sovint, la mostassa li dóna el toc perfecte. les receptes de la Mireia són genials, oi?
ResponEliminaJo també la he feta i bonissimaaaa!!
ResponEliminaEl que no hi pisa al llibre és oli , ja que el formatge ja és greixós.
Quina pasta de full has posat?
Punxar-la amb la forquilla moltes vegades o no tantes??
Merciiii