Ingredients per 4 persones:
- 1/2 kg de bacallà del morro dessalat
- 3 patates mitjanes
- 1 gra d'all
- 1 ou
- Pelar i esqueixar les patates
- Posar a bullir les patates amb aigua i sal
- Quan les patates esta cuites afegir-hi el bacallar i coure-ho només 2 minuts.
- Fer l'allioli amb un gra d'all pelat i sense la llavor verda , l'ou i una mica de l'aigua de la cocció de les patates .
- Escorra les patates i el bacallà. Posar-ho en una plata que pugui anar al forn. Abocar-hi per damunt l'allioli. Ficar-ho al forn a gratinar fins que sigui ros ( 5 minuts).
ummmmmmm bacallà....sempre el trobo bó...ara será qüestió de fer-lo amb patates!!
ResponEliminaUn dels plats preferits de la meva família, els hi ensenyarem la teva versió i segur que la cuinen en breu. Salut i molt bona feina.
ResponEliminaHola Mercè, sóc la mercè de Destapant Cassoles!,per un moment m'he espantat: m'ha semblat que era el plat que la Mireia ens acaba d'explicar...però clar...només fa 3 hores...M'ha agradat conèixer "l'altra Mercè",però ara ja sé ets la Mercè Vallcorba, si em deixes algún comentari posa-ho!una abraçada.(Ara et poso a la meva llista de blocs per seguir-te la pista.)
ResponEliminaNosaltres també varem ser a la classe de la Mireia, que com sempre sen surt amb molta feina i molt bona, amb sap greu no haver-nos conegut. El bacallà ta quedat de 10, t’aniré seguint.
ResponEliminaPetons
Hola Merce, soc l`Eulalia. No saps prou que be que hem va el teu blog am aquets platillos tant bons i facils de fer.La presentacio perfecta. Quant vingui l`avia a dinar ho fare l´hi agradara segur. Un Peto
ResponElimina