La Mireia ens va fer tres plats:
- Galets amb anxoves i espinacs
- Graten esponjós de bacallà al perfum d'all confitat
- Carquinyolis
Jo he començat fent els carquinyolis
Ingredients:
- 175 gr de farina
- 100 gr de sucre
- 100 gr d'amtlles crues amb pell
- 1 ou
- ratlladura de llimona
- 1 culleradeta de llevat Royal
Elaboració:
- Poseu en remull les ametlles
- Bateu l'ou amb sucre i la ratlladura de pell de llimona. Incorporeu-hi la farina amb el llevat i per acabar les ametlles.
- Feu dues barres amb la pasta aconseguida i coeu al forn a 180ºC durant uns 15 minuts
- Talleu els carquinyolis al biaix, com veureu a classe, i torneu-los a coure durant 5 minuts més.
Bon profit!!
Com ens hagués agradat poder-hi venir. Gràcies per la crònica i la recepta. Genial.
ResponEliminaVa ser una classe fantàstica, oi? I els carquinyolis t'han quedat perfectes!!!!
ResponEliminaEstà clar que els carquinyolis ens van arribar a tots al paladar i a "l'anima"!...t'han quedat de mossegada!a reveure,mercè-dest.cass.
ResponEliminaMoltes gràcies a la cuina vermella, la cuina de casa i destapant cassoles que em els vostres missatge m'animeu a continuar posar receptes.
ResponEliminaUn petó
Mercè V.
Això ja no es pot aguantar!!! Fas lioneses...braç de gitano...sacher...magdalenes...pastís de això i d'alló...codonyat casolà...coques...i ara carquinyolis!!1 Això ja es massa ....sembles tota una professional!!
ResponEliminaPuc donar fe de que és una inversió fantàstica aquesta afició de "El Plat Blanc". A casa tots arrivem diumenge amb ganes de veure quina sorpresa hi ha per dinar, ja sigui primers plats, segons o postres.
ResponEliminaLa veritat és que cada cop aconsegueix superar-se.
Els carquinyolis tan quedat perfectes, llàstima que no puguis passar la safata com a la classe de la Mireia.
ResponEliminaPetons
Mercè,
ResponEliminaTambé els vas acompanyar d'una copeta de moscatell?.
Hola,
ResponEliminaJo també els he fet, son fàcils i boníssims, em sembla que ja no en compraré més,
Anna