dijous, 22 d’abril de 2010

Pollatre al curry i poma

Un plat fàcil i boníssim. Adequat pels joves que viuen en pisos d'estudiants. No m'enrecordo d'on vaig treure la recepte era d'algun bloc i fa força temps.


Ingredients:
  • 2 petxugues de pollastre sense os
  • 1 ceba
  • curry
  • 200 ml crema de llet
  • 1 poma golden
Elaboració:
  1. Posa un raig d'oli en una paella i sofregeix la ceba tallada a trosset .
  2. Afegeix-hi les petxugues de pollastre tallada a daus i sal pebrada.
  3. A mitja cocció posa-hi el curry i remena-ho bé.
  4. A continuació posa-hi la poma tallada a daus i els 200 ml de crema de llet a temperatura ambient i deixa-ho coure uns minutets fins que faci "xup -xup"
Queda molt bé acompanyat amb arròs bullit.

Bon profit!!

6 comentaris:

  1. I tant que és boníssim el pollastre al curri, és una meravella que engalana qualsevol plat!! petons.

    ResponElimina
  2. Sóc un classic menjant, i en principi amb aquests colors no hauria de ser un bon plat. Error garrafal, és un plat realment BONÍSSSIMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. El curri és una espècie que fa d'un plat un festival del gust!a reveure i feliç SANT JORDI!

    ResponElimina
  4. Potser sona extrany però mai he provat el curry, i pel que sembla i pel que deieu és molt bo. Serà qüestió d'anotar com a pendents.
    Feliç dia de Sant Jordi.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Tot un classic de la cuina oriental que cada vegada ens es mes propera. I la dolçor poma ha de combinar molt be amb el picant del curry.

    ResponElimina
  6. No acostumo a fer servir el curry, però segur que aquest pollastre és molt bo!

    ResponElimina