Ingredients:
- 280 gr de farina
- 200 gr de sucre glaç
- 2 ous
- 5 gr de llevat (royal)
- 100 gr d'ametlles torrades
- pell de llimona
- Canyella en pols ( opcional)
Poseu dins un bol la farina, el llevat, el sucre glaç i la canyella i barregeu-ho bé.
En un altre bol barregeu-hi els ous amb la pell de la llimona ratllada. Afegiu-los al bol de la farina i barregeu la mescla.
Afegiu-hi les ametlles torrades i treballeu la massa el mínim imprescindible per tal
de que no es desenvolupi el gluten.
Formeu barres fines d'uns 20 cm de longitud i disposeu-les sobre d'una silpad ( o paper sulfuritzat). Coueu-les uns 25 minuts al for pre-escalfat a 160ºC.
Deixeu-les refredar i talleu-les a rodanxes fines.
Dispodeu les rodanxes a la safata del forn i acabeu-les d'assecar (uns 10 minuts aprox).
Aquí teniu la bosseta de carquinyolis!!
PER MOLTS ANYS!!
Què bons!! m´agrada molt com els has presentat a l´última foto!! petonets
ResponEliminaSegur que la Isabel va estar ben contenta, perquè t'han quedat ben macos i segur que molt bons!!!!
ResponEliminaPetonets
Jo parlo per mi, però és un dels regals mes deliciosos que em podrien fer (a veure si algú pica, he, he,)
ResponEliminaUna abraçada
Aquesta mena de regals diuen molt d'una persona. Regales temps, il.lusió, dedicació, elecció i gust!A reveure, t'han quedat genials!
ResponEliminaUna bosseta de carquinyolis tan maca com aquesta és un regal magnífic. Et felicito!
ResponEliminaM'encanten els carquinyolis! Un regal super dolçi fet amb molt carinyo ;)
ResponEliminaHOLA GUAPA TU
ResponEliminaA CASA ENS AGRADEN MOLTS, LA MEVA RECEPTA ES UNA MICA DIFERENT, ANOTO LA TEVA...I JA T´EXPLICARÉ COM HAN ANAT, SEGUR QUE MOLT BE
PETONETS SUSANNA