divendres, 2 de juliol del 2010

PATATES AMB TOMÀQUET I BACALLÀ ESQUEIXAT

Un plat d'estiu boníssim que segons la presentació pot ser de cada dia o de festa.



Ingredients:
  • 4 patates
  • 2 tomàquets vermells
  • 200 gr de bacallà esqueixat i remullat
  • Oli d'alfàbrega
  • 1 ou dur
  • orenga, sal pebre i oli d'oliva
Elaboració:

Coeu les patates amb pell uns 30 minuts i deixeu-les refredar. Coeu l'ou dur i reserveu-lo.
Peleu els tomàquets i talleu-los a dauet tireu-hi orenga remeneu-ho i reserveu-ho.
Escorreu el bacallà i talleu-lo petitó.
Quan les patates estiguin fredes, peleu-les i aixafeu-les amb una forquilla juntament amb sal, pebre i un bon raig d'oli d'oliva.
Un cop teniu tots els ingredients és qüestió de muntar el plat. Jo he agafat un argolla rodona, l'he posat damunt el plat i he fet una capa de de patates, una de bacallà i l'altra de tomàquet. Al cap de munt una mica d'ou dur ratllat i amanit amb oli d'alfàbrega.

Bon profit!!







8 comentaris:

  1. Bo, bo, bo. I quina bona presència.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Jo no sóc de bacallà, però a casa els meus pares aquest plat tenia molt èxit. I presentat així, et serveix perfectament per un dia de convidats ;)

    ResponElimina
  3. Un plat senzill amb una presentació excel.lent!, ara m'obligues a comprar l'anella per a la presentació!...excuses, je,je...cada dia compraria algún estri nou...Gràcies per la recepta Mercè!

    ResponElimina
  4. Un plat d'estiu fantàstic i amb una presentació excelent!!

    ResponElimina
  5. Sens dubte, amb aquesta presentació, un plat de festa que ve molt de gust menjar..

    ResponElimina
  6. Felicitats Mercè, un plat fantàstic!

    ResponElimina