divendres, 2 de juliol de 2010

PATATES AMB TOMÀQUET I BACALLÀ ESQUEIXAT

Un plat d'estiu boníssim que segons la presentació pot ser de cada dia o de festa.



Ingredients:
  • 4 patates
  • 2 tomàquets vermells
  • 200 gr de bacallà esqueixat i remullat
  • Oli d'alfàbrega
  • 1 ou dur
  • orenga, sal pebre i oli d'oliva
Elaboració:

Coeu les patates amb pell uns 30 minuts i deixeu-les refredar. Coeu l'ou dur i reserveu-lo.
Peleu els tomàquets i talleu-los a dauet tireu-hi orenga remeneu-ho i reserveu-ho.
Escorreu el bacallà i talleu-lo petitó.
Quan les patates estiguin fredes, peleu-les i aixafeu-les amb una forquilla juntament amb sal, pebre i un bon raig d'oli d'oliva.
Un cop teniu tots els ingredients és qüestió de muntar el plat. Jo he agafat un argolla rodona, l'he posat damunt el plat i he fet una capa de de patates, una de bacallà i l'altra de tomàquet. Al cap de munt una mica d'ou dur ratllat i amanit amb oli d'alfàbrega.

Bon profit!!







8 comentaris:

  1. Bo, bo, bo. I quina bona presència.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Jo no sóc de bacallà, però a casa els meus pares aquest plat tenia molt èxit. I presentat així, et serveix perfectament per un dia de convidats ;)

    ResponElimina
  3. Un plat senzill amb una presentació excel.lent!, ara m'obligues a comprar l'anella per a la presentació!...excuses, je,je...cada dia compraria algún estri nou...Gràcies per la recepta Mercè!

    ResponElimina
  4. Un plat d'estiu fantàstic i amb una presentació excelent!!

    ResponElimina
  5. Sens dubte, amb aquesta presentació, un plat de festa que ve molt de gust menjar..

    ResponElimina
  6. Felicitats Mercè, un plat fantàstic!

    ResponElimina
  7. El diumenge el provaré!

    ResponElimina