Ingredients:
- 4 patates
- 2 tomàquets vermells
- 200 gr de bacallà esqueixat i remullat
- Oli d'alfàbrega
- 1 ou dur
- orenga, sal pebre i oli d'oliva
Elaboració:
Coeu les patates amb pell uns 30 minuts i deixeu-les refredar. Coeu l'ou dur i reserveu-lo.
Peleu els tomàquets i talleu-los a dauet tireu-hi orenga remeneu-ho i reserveu-ho.
Escorreu el bacallà i talleu-lo petitó.
Quan les patates estiguin fredes, peleu-les i aixafeu-les amb una forquilla juntament amb sal, pebre i un bon raig d'oli d'oliva.
Un cop teniu tots els ingredients és qüestió de muntar el plat. Jo he agafat un argolla rodona, l'he posat damunt el plat i he fet una capa de de patates, una de bacallà i l'altra de tomàquet. Al cap de munt una mica d'ou dur ratllat i amanit amb oli d'alfàbrega.
Bon profit!!
Deliciosa recepta!! petonets
ResponEliminaBo, bo, bo. I quina bona presència.
ResponEliminaUna abraçada
Jo no sóc de bacallà, però a casa els meus pares aquest plat tenia molt èxit. I presentat així, et serveix perfectament per un dia de convidats ;)
ResponEliminaUn plat senzill amb una presentació excel.lent!, ara m'obligues a comprar l'anella per a la presentació!...excuses, je,je...cada dia compraria algún estri nou...Gràcies per la recepta Mercè!
ResponEliminaUn plat d'estiu fantàstic i amb una presentació excelent!!
ResponEliminaSens dubte, amb aquesta presentació, un plat de festa que ve molt de gust menjar..
ResponEliminaFelicitats Mercè, un plat fantàstic!
ResponEliminaEl diumenge el provaré!
ResponElimina