COCA DE LLARDONS
Ingredients:
1 massa de pasta de full de forma rectangular ( Lidl)
100 gr de llardons
1 ou
pinyons
Elaboració:
Tritureu els llardons i reserveu-los. Desplegueu la massa, queda en forma de rectangle. Dividiu mentalment la massa en tres parts. En la del mig poseu-hi la meitat dels llardons. Plagueu una meitat i al damunt poseu-hi la resta de llardons, plagueu l'altra meitat. Pinteu-ho amb ou i afegiu-hi els pinyons i força sucre al damunt. Coheu-ho al forn a 180ºC amb l'esclafador de dalt i baix uns 30 minuts aprox.
Ingredients:100 gr de sucre
la pell d'una llimona i d'una taronja
2 ous
65 gr d'oli
120 gr de llet
30 gr de llevat fresc
30 gr d'anís
1 ou per pintar
450 gr de farina normal
Elaboració:
la pell d'una llimona i d'una taronja
2 ous
65 gr d'oli
120 gr de llet
30 gr de llevat fresc
30 gr d'anís
1 ou per pintar
450 gr de farina normal
Elaboració:
- Ratlleu el sucre 30 seg v 5-10. Afegiu-hi les pells i torneu a triturar 30 seg v 5-10
- Afegiu-hi els ous, l'oli, el llevat, l'anís i la llet barregeu-ho a seg val 3 i programeu 2 minuts 37ºC vel 2.
- Afegiu-hi la farina mescleu 4 seg vel 6 i programeu 2 minuts vel espiga.
- Deixeu-ho reposar dins un vol untat amb oli i tapat fins que dobli el volum.
- Estireu la massa damunt silpa o paper vegetal i doneu-li la forma . Pinteu-la amb ou, poseu-hi les fuites, els pinyons i el sucre.
- Poseu-ho dins el forn apagat i espereu que torni augmentar de volum. Sense treure la massa connecteu el forn a 180ºC amb l'escalfador de dalt i baix i deixeu-ho coure uns 20 minuts.
VISCA SANT JOAN!!
Les teves també són maquíssimes!!!!
ResponEliminaJo faig la de brioix amb farina de força!!! d'aquesta que comprem al Makro!!!
Petonets, guapa.
Fan molt bona pinta, a veure si per sant pere m'animo i en faig una!
ResponEliminaEls clavaria queixalada ara mateix per esmorzar, jeje
Fins aviat! ;)
Quin bé de Déu...Jo encara no m'atreveixo amb la de fruita...un petonet!
ResponEliminaT' han quedat molt bé! Jo em quedo amb la de fruita. A veure si la faig encara que St. joan ja hagi passat...
ResponEliminaVisca Sant Joan i les coques. A mi m'agraden gairebé de tots els gustos pero per sobre de tot la clàssica de fuites i la de crema.
ResponEliminaUna abraçada
Què seria un sant Joan sense coques????
ResponEliminaVisca Sant Joan i visca la tradició de les coques. A tu t'han quedat fantàstiques.