Aquests tipus de pastissos semifreds amb fruites jo els trobo boníssims, són lleugers, refrescants i no congelats ( que no fan mal a les dents), es poden prendre per postres, per berenar, per esmorzar... a qualsevol hora!!
Cada vegada que feia un pastís d'aquets, jo patia moltíssim a l'hora de desmotallar-lo, se'm desfeia, se'm trencava i el servia com podia. Ara he solucionat el problema. Utilitzo vasets de vi i faig motllos individuals. Aquí els teniu.
Ingredients:
125 gr de sucre
3 rovells d'ou
50 ml d'aigua
50 ml de suc de llimona
8 fulles de gelatina
250gr de formatge tipus Quark
400 gr de nata muntada amb 60 gr de sucre
Elaboració:
Feu una crema el sucre i els rovells d'ou, l'aigua i el suc de llimona nomès fins que arrenqui el bull
Poseu les fulles de gelatina amb aigua freda fins que s'estovin. Llença l'aigua i afageix-les a la crema i desfeu-les totalment.
A la mescla formada per la crema i la gelatina afegiu-hi el formatge fresc i barregeu-bé.
Munteu la nata amb el sucre i fegiu-ho a la mescla barregeu-ho amb delicades fins que quedi homogeni.
Aboca-ho en el motlle que vulguis i deixa-ho a la nevera com a mínim 4 hores.
Abans de serbvir-ho pots decorar-ho amb la fruita que vulguis.
És un postre boníssim!!
Ingredients:
125 gr de sucre
3 rovells d'ou
50 ml d'aigua
50 ml de suc de llimona
8 fulles de gelatina
250gr de formatge tipus Quark
400 gr de nata muntada amb 60 gr de sucre
Elaboració:
Feu una crema el sucre i els rovells d'ou, l'aigua i el suc de llimona nomès fins que arrenqui el bull
Poseu les fulles de gelatina amb aigua freda fins que s'estovin. Llença l'aigua i afageix-les a la crema i desfeu-les totalment.
A la mescla formada per la crema i la gelatina afegiu-hi el formatge fresc i barregeu-bé.
Munteu la nata amb el sucre i fegiu-ho a la mescla barregeu-ho amb delicades fins que quedi homogeni.
Aboca-ho en el motlle que vulguis i deixa-ho a la nevera com a mínim 4 hores.
Abans de serbvir-ho pots decorar-ho amb la fruita que vulguis.
És un postre boníssim!!
No pares eh!! Aquests postres semblen dels que ens agradarien a les dues. No et sembla?
ResponEliminaa grans mal, grans remeis,
ResponEliminaindividuals per tothom i ja no hi ha problema al desmotllar.
te una pinta bonisima
roser
Que ben presentat t'ha quedat genial, la presentació en gots sempre triomfa oi? Enhorabona.
ResponEliminaBoníssim, com tot el que presenta la Carme Ruscalleda, aquesta dona m'agrada tant!...Per Sant Jordi em vaig comprar el llibre i ja he fet una recepta, però en tinc una colla de previstes!.Ha quedat un postre vistós i molt ben presentat!
ResponEliminaUna bona manera de "salvar el compromís" de desemmotllar, a més, els gots estan en primera línia. I si la recepta és de la Ruscalleda, èxit assegurat!
ResponEliminaAquest pastís el vaig fer l'any passat amb unes alumnes de l'institut i ens va encantar! Vam fer servir un motlle de silicona i es va desemotllar super bé. L'opció dels vasets és molt pràcitca i queda molt més ben presentat ;)
ResponEliminaAquesta presentació en la ideal per no tenir problemes, però sempre tens de fer-ne mes per si algú vol repetir.
ResponEliminaMolts petons
Mercè, a mi també m'agraden moltíssim aquest postres i amb les maduixes queden molt vistosos. M'hauré de comprar el llibre de la Ruscalleda, he vist unes quantes receptes fantàstiques!!!
ResponEliminaNo cal el llibre si la Mercè explica perfecta!
ResponEliminaPero no se per quants comensals ?