Vaig triar aquest pastí referscant per un sopar a la fresca del mes de juliol.
La recepta la vaig treure del llibre "La cuina salvavides" de la Mireia Carbó
Ingredietns:
4 llimones
400 ml de nata per muntar (35%MG)
100 gr de sucre
5 fulls de gelatina neutre
Per la base: 1 rodanxa de pa de pessic
Per la cobertura : 1 pot de cofitura de maduixa, 2 fulls de gelatina neutre i 50 ml d'aigua
Elaboració:
Base
1r Cobrir la base d'un motlle desmuntable per a pastissos amb una llesca fina de pa de pessic per veure la recepte cliqueu aquí. La massa de pa de pessic la vaix extendre a la safata del forn, damunt de paper de forn, perquè quedés primeta.
Mousse
2n Remulleu la gelatina en un plat amb aigua freda
3r Escalfeu el suc de les llimones amb el sucre fins que arrenqui el bull.
4t Fora del foc, però encara calent, afegiu-hi els fulls de gelatina escorreguda. reserveu-ho fins a temperatura ambient.
5è Munteu la nata ( jo ho vaig fer amb TX)
6è Afegiu la nata a la barreja de la llimna en dos cops.
7è Ompliu el motlle i deixeu-ho a la nevera unes 3 hores o més fins que qualli
Cobertura
8è Remulleu els fulls de gelatina
9è Escalfeu l'aigua i fora del foc desfeu-hi la gelatina escorreguda
10è Barregeu la cofitura amb la gelatina dissolta
11è Afegiu la confitura damunt la mousse que ja serà quallat i torneu-ho a posar a la never 1 hora.
Quan la cobertura hagi quallat ja podreu desmotllar-lo
És molt bo!!
oooooohhh!, un dels meus pastissos preferits!, la fórmula que faig servis és una mica diferent però segur igual de bo.Em sembla molt bona aquesta cobertura, UN PASTÍS 10!!!
ResponEliminaooooh! penso provar-lo aquest cap de setmana mateix! :) fa una pinta boníssima! i a mi la llimona m'encanta! :D
ResponEliminaHOLA GUAPA TU
ResponEliminaUN POSTRE BONISSIM, GRÀCIES PER COMPARTIR AMB NOSALTRES AQUESTA RECEPTA
PETONETS SUSANNA
Les receptes de la Mireia són genials, fàcils i boníssimes, tu has brodat aqust pastís. Molts petons!
ResponEliminaM'encanten els pastissos refrescants de llimona, a l'estiu són les postres que venen més de gust. I si la recepta és de la Mireia, té l'èxit assegurat! ;)
ResponEliminaAquestes son de les poques postres que m’agraden, mus de llimona amb maduixes, la faré
ResponEliminaPetons