Enciam del que vulgueu o barreja d'enciams.
formatge de cabra
figues
mel
Tomàquet i olives ( opcional)
Elaboració:
Poseu l'enciam tallat petitó en una safata, al damunt poseu-hi el formatge i les figues talladetes. Amaniu-ho amb rajolí de mel.
La combinació del formatge de cabra, les figues i la mel és ..."celestial"
Adéu figues!! Fins l'any que ve!!
A casa triomfa segur, però per a mi, m'hauré de buscar un formatge més suau...Que bones que són les figues...en amanida no les havia fet mai, en canvi faig amanides amb panses, nous, poma...Una idea excel.lent!
ResponEliminaA mi també m'agrada la amanida ....pels sabors...però també...pels COLORS!!!
ResponEliminaUna amanida que segur l’encantarà al Miquel, jo no puc amb les figues
ResponEliminaPetons
Buf! Amb el que em xiflen les figues i aquest any n'estic menjant poques... per mi sense formatge! :P
ResponEliminaquina bona amanida!
ResponEliminanyam nyam
deliciosa
Boníssima!!! qué bones les figues!
ResponEliminaPetonets
les figues en amanida són delicioses
ResponEliminaNo he menjat mai figues en una amanida, però de ben segur que m'agrada.
ResponEliminaM'agrada, jo amb les figues només faig carpacció amb foie, però aquesta amanida té un aspecte fabulós!
ResponEliminaPTNTS
Dolça