Ingredients:
Pa de pessic de xocolata
4 ous
120 gr de sucre
40 gr de cacau pur
80 gr de farina
Almívar
130 gr de sucre
100 gr d'aigua
el suc de 1/2 llimona
2 cullerades de cointreau
Nata
500 gr de nata 35% MG
80 gr sucre de llustre
Cobertura
Xocolata per fer birutes
Pa de pessic. Posar la papallona, els ous i el sucre 6 min 37ºC v= 4 acabat el temps tornar a repetir el temps i velocitat però sense temperatura. Finalment afegir-hi la farina barrejada amb el cacau i programa 4 seg v=3. Posar dins un motlle de 22cm i al forn a 180ºC 20 o 25 minuts
Almívar: He posat dins el vas Tx l'aigua, el sucre, el suc de llimona i 7 minuts a 100ºC v= 2min . Quan ha acabat hi he afegit el cointreau.
Nata: Posem la papallona , agitar bé el brik de nata i posar-lo al pot, sense programar temps velocitat 3 1/2 i vigilar fins que estigui muntada, posar-hi el sucre i barrejar-ho amb l'espàtula.
Un cop tinc els ingredients munto el pastís: Tallo el pastís per la meitat i mullo les dues capes amb l'almívar, al mig hi poso nata i torno a composar el pastís. El cobreixo amb la nata restant i al damunt i poso "birutes" de xocolata amb el ratllador.
Per molts anys Albert!!
Haig de dir que aquest pastís és molt lleuger, i la nata dona un toc de frescor que el fa passar "xuclant" ( és una expresió a la família que vol dir que es menja amb facilitat )
ResponEliminaQuina pinta té aquest pastís... me'l demanaré pels meus 29! :D
ResponEliminaQuina joia de pastís!,uns 19 ben celebrats!.La capa de nata aguanta bé una placa de pa de pessic?, m'agradaria provar-ho algún dia. Un petó!
ResponEliminaQuin pastís més bonic i bo!!! moltes felicitats a l'Albert!!!!
ResponEliminaPetonets
Fa una bona pinta que li clavaria queixalada embrutant-me totes les galtes de nata. Preciós i segur que deliciós.
ResponEliminaFins aviat! ;)
Quin pastís més maco i bo!!! felicitats a l'Albert!!!!
ResponEliminaPetons
Moltes felicitats per l'Albert que segur ....que ha tingut 19 pastissos.....i molts més!!
ResponEliminaDeuria estar content l'Albert! El pastís fa molt goig. Precisament va ser ell que em va recomanar que visités el teu bloc. T'asseguro que no serà l'última visita! Sóc una negada a la cuina i d'aquí poc m'independitzo... Així que sospito que et convertiràs en un kit de supervivència!
ResponEliminaPer molts anys!!!
ResponEliminaHas triat tot un clàssic per celebrar l'aniversari amb un pastís deliciós i espectacular. El blanc i el negre del pastís queden molt vistosos i elegants!
Els pastissos de xocolata i nata són dels meus preferits.
ResponEliminaFelicitats!
Hola! Acabo de trobar-te.
ResponEliminaAquesta pastís crec que encara que no siguis molt llaminer agrada igual! entra pels ulls! ha quedat fantàstic.
Em quedo per aqui!
Molts Petons!