- 1 base de pasta de full
- 1 bossa d'espinacs
- 1 grapadet de pinyons
- 1 grapadet de panses
- formatge de cabra
Elaboració
- Desenrotlleu la pasta de full i poseu-la dins un motlle. Punxeu la base amb un forquilla perquè no s'infli i poseu-la al forn 10 minuts a 180ºC amb l'escalfor de dalt i baix.
- En una paella antiadherent torreu els pinyons i reserveu-los. Coeu els espinacs en una paella , traieu el suc, afegiu-hi les panses, els pinyons una mica de sal i pebre i remeneu-ho tot 1 minut.
- Poseu els espinacs damunt de la pasta de full reservada, encara dins el motlle i a sobre trocets de formatge de cabra. Torneu-ho a posar 5 minuts al forn perquè es desefaci una mica el formatge.
Molt bo i fàcil!
Mmmm... és una combinació que m'encanta. A vegades la faig igual però amb massa de pizza, amb la pasta de full encara deu quedar més bona ;)
ResponEliminaUna manera molt riginal i molt apetitosa de presentar els espinacs a la catalana de sempre. En prenc nota!
ResponEliminaSi senyora, la pasta de full és un recurs inesgotable d'entrants, primers, segons o postres, de dolç o de salat, de formes diferents... Aquesta pizza deu ser fantàstica!Una abraçada Mercè!
ResponEliminaUna coca ben senzilla i ràpida de preparar!
ResponEliminaUna coca molt bona, senzilla rapida de preparar
ResponEliminaPetons
Que bona! Miraré si tinc els ingredients per fer-me-la per sopar!
ResponElimina