divendres, 8 d’octubre del 2010

Coca d'espinacs amb formatge de cabra.

La pasta de full m'agrada molt i, això, de poder-la comprar feta és fabulós.



Ingredients
  • 1 base de pasta de full
  • 1 bossa d'espinacs
  • 1 grapadet de pinyons
  • 1 grapadet de panses
  • formatge de cabra
Elaboració

  1. Desenrotlleu la pasta de full i poseu-la dins un motlle. Punxeu la base amb un forquilla perquè no s'infli i poseu-la al forn 10 minuts a 180ºC amb l'escalfor de dalt i baix.
  2. En una paella antiadherent torreu els pinyons i reserveu-los. Coeu els espinacs en una paella , traieu el suc, afegiu-hi les panses, els pinyons una mica de sal i pebre i remeneu-ho tot 1 minut.
  3. Poseu els espinacs damunt de la pasta de full reservada, encara dins el motlle i a sobre trocets de formatge de cabra. Torneu-ho a posar 5 minuts al forn perquè es desefaci una mica el formatge.
Molt bo i fàcil!

6 comentaris:

  1. Mmmm... és una combinació que m'encanta. A vegades la faig igual però amb massa de pizza, amb la pasta de full encara deu quedar més bona ;)

    ResponElimina
  2. Una manera molt riginal i molt apetitosa de presentar els espinacs a la catalana de sempre. En prenc nota!

    ResponElimina
  3. Si senyora, la pasta de full és un recurs inesgotable d'entrants, primers, segons o postres, de dolç o de salat, de formes diferents... Aquesta pizza deu ser fantàstica!Una abraçada Mercè!

    ResponElimina
  4. Una coca ben senzilla i ràpida de preparar!

    ResponElimina
  5. Una coca molt bona, senzilla rapida de preparar
    Petons

    ResponElimina
  6. Que bona! Miraré si tinc els ingredients per fer-me-la per sopar!

    ResponElimina