El dissabte al matí l'Enric em va sorprendre amb una invitació a un restaurant de Vilafranca del Penedès.
És diu restaurant MERCAT i està al centre de Vilafranca damunt del mercat de la carn a la plaça de l'oli.
Fan cuina de mercat de temporada
Varem menjar el menú de tasta de 27€
D'entrant una escuma de tomàquet amb seitó marinat
Amanida tèbia de pop amb formatge de brie . El pop etava genial i acompanyat del brie tebi...sensacional
Bacallà amb pésols ofegats . El bacallà estava boníssim però els pèsols excel·lents.
Filet de porc amb "sartaki" i fonoll va ser molt bo però no em va sorprendre tant com els altres plats
Gelat de pinya colada (l'Enric)
Maduixes amb gelat de nata i suc de maduixa ..mmmmmm!!!
Tots els plats van estar molt ben cuinats i ben presentats. La qualitat del menjar excel·lent. El local molt bonic, i el tracta excel·lent.
Els dies feiners fan menú poc més de 10€
Noia, ai´xò sí que és un bon àpat!, el bacallà i l'escuma de tomàquet tenen un aspecte molt atractiu... segur vau gaudir a poc a poc... felicitats!
ResponEliminaQuína sortida...més profitosa!!Sobretot desprès d'una llaaaaaaarga setmana oi? Saps que de ben aprop de Vilafranca hi ha la antiga casa dels meus shar peis...donçs aquesta adreça la tindré en compte per quan hi vagi ...gràcies.
ResponEliminaUna bona proposta a tenir en comte per quan anem per Vilafranca, gracies
ResponEliminaPetonets
Vaja, vaja...a Vilafranca; hi treballo. I en aquest restaurant com heu comprovat s´hi menja d´allò més bé.
ResponEliminaDe fet , no crec que em quedi cap restaurant per provar Al penedès s´hi menja molt bé.
Quin detall tan encertat, tots els plats em venen de gust. Ja tinc excusa per anar a Vilafranca
ResponEliminaBon detall ! I quina pinta .. vaig a fer sopar. Una abraçada
ResponEliminaQuin àpat tan bo, segur que vau quedar encantats, i amb un preu realment asequible.
ResponEliminaQuina pinta que tenen aquests plats!!!!
ResponElimina1 salutació!!