Sóc de les que pagava per menjar dolç i cada diumenge anava a la pastrisseria a comprar postres.
Quan vaig descobrir els blogs i vaig veure les fotos, les receptes i els comentaris vostres em van animar tant, que vaig començar a provar de fer-ho jo. I he descobert que m'agrada molt fer pastissos.!! i també he descobert que menjar-ne fa augmentar de pes !!! En fi faré el que podré però .....que em vigui de gust, je, je
Començo amb una recepta de verdures al forn.
Ingredients:
Qualsevol verdura que tingueu per casa.
En aquest cas per quatre persones hi he posat
1 pebrot vermel
1 carbasso
2 cebes de tendres
2 pebrots verds
1 manat d'espàrrecs
formatge de cabra
oli d'oliva ,sal i pebre
ELABORACIÓ
Encenem el forn a 200ºC amb l'escalfaor de dalt i baix
Netejem , tallem les verdures menys els espàrrecs i les posem a una safata que pugui anar al forn , hi tirem un raig d'oli i posem al forn uns 30 minuts a 200ºC. De tan en tan fem una remanadeta. Quan hagin passat uns 15 minuts i hi afegim els espàrrecs al damunt i acabem la cocció ( el temps és aproximat).
Passat el temps, ho treiem del forn i ho posem en el plat , hi tirem unma mica de sal i pebre ( jo hi he posat flor de sal amb herbes) i al damunt el formatge.
Abans de servir-ho un punt de forn (gratinat)
BON PROFIT!
Un entrant d'aquells que m'encanten! Facilet, amb verdures fresques i rebò!!
ResponEliminaPetons!
Com diu la Mercè un entrant boníssim i sa. M´agrada el toc del formatge. Sempre l´he provat amb le amanides però no amb aquesta verdura enfornada.
ResponEliminaCom diu la Mercè un entrant bonissin, molt sa i fàcil
ResponEliminaPetons .
Unes bones verdures al forn, sempre, però sempre van d'allò més bé.
ResponEliminaMercè,
ResponEliminaacabo de sentir per RAC1 la recomanació del teu bloc i m'ha fet molta il·lusió. Felicitats pel bloc i per aquests espàrrecs!
Hola! no coneixia el teu bloc, però han parlar d'ell al món a RAC1 i he vingut a veure'l.
ResponEliminaFelicitats Mercè!!, el Jordi Basté ha ha parlat del teu blog a RAC 1
ResponEliminaCristina, Eva, Irene Moltes gràcies per informar-me de la notícia de RAC1.
ResponEliminaMolt bona recepta! I aquesta es lleugera, per contrarestar que t' agraden tant els dolcos.
ResponEliminaUn plat molt sa i mooooolte apetitós! El formatge de cabra queda molt bé amb les verduretes i una mica gratinat és excel·lent!
ResponEliminaFins aviat!
La Taula d'en Bernat