dimarts, 3 de maig de 2011

ESPÀRRECS AMB VERDURES AL FORN I FORMATGE DE CABRA

Des de que tinc el blog he descobert que m'agrada molt fer pastissos, galetes...tot tipus de  coses dolces!! Sempre he estat una persona llaminera . M'agrada entrar a les pastisseries i comprar postres, berenars  o esmorzars , a qualsevol hora em ve de gust alguna coseta dolça.
Sóc de les que pagava per menjar dolç  i cada diumenge anava a la pastrisseria a comprar postres.

Quan vaig descobrir  els blogs i vaig veure les fotos, les receptes i els comentaris vostres em van animar  tant, que vaig començar a provar de fer-ho jo.  I  he descobert que m'agrada molt fer pastissos.!! i  també he descobert que menjar-ne fa augmentar de pes !!!    En fi faré el que podré  però .....que em vigui de gust, je, je

Començo amb una recepta de verdures al forn.  

Ingredients:
Qualsevol verdura que tingueu per casa.
En aquest cas per quatre persones hi he posat

1 pebrot vermel
1 carbasso
2 cebes de tendres
2 pebrots verds
1 manat d'espàrrecs
formatge de cabra 
oli d'oliva ,sal i pebre



ELABORACIÓ

Encenem el forn a 200ºC amb l'escalfaor de dalt i baix
Netejem , tallem les verdures menys els espàrrecs i les posem a una safata que pugui anar al forn , hi tirem un raig d'oli i posem al forn uns 30 minuts a 200ºC. De tan en tan fem una remanadeta. Quan hagin passat uns 15 minuts i hi afegim els espàrrecs al damunt i acabem la cocció ( el temps és aproximat).
Passat el temps, ho treiem del forn i ho posem en el plat , hi tirem unma mica de sal i pebre ( jo hi he posat flor de sal amb herbes) i al damunt  el formatge.
Abans de servir-ho un punt de forn (gratinat)







BON PROFIT!

10 comentaris:

  1. Un entrant d'aquells que m'encanten! Facilet, amb verdures fresques i rebò!!
    Petons!

    ResponElimina
  2. Com diu la Mercè un entrant boníssim i sa. M´agrada el toc del formatge. Sempre l´he provat amb le amanides però no amb aquesta verdura enfornada.

    ResponElimina
  3. Com diu la Mercè un entrant bonissin, molt sa i fàcil
    Petons .

    ResponElimina
  4. Unes bones verdures al forn, sempre, però sempre van d'allò més bé.

    ResponElimina
  5. Mercè,

    acabo de sentir per RAC1 la recomanació del teu bloc i m'ha fet molta il·lusió. Felicitats pel bloc i per aquests espàrrecs!

    ResponElimina
  6. Hola! no coneixia el teu bloc, però han parlar d'ell al món a RAC1 i he vingut a veure'l.

    ResponElimina
  7. Felicitats Mercè!!, el Jordi Basté ha ha parlat del teu blog a RAC 1

    ResponElimina
  8. Cristina, Eva, Irene Moltes gràcies per informar-me de la notícia de RAC1.

    ResponElimina
  9. Molt bona recepta! I aquesta es lleugera, per contrarestar que t' agraden tant els dolcos.

    ResponElimina
  10. Un plat molt sa i mooooolte apetitós! El formatge de cabra queda molt bé amb les verduretes i una mica gratinat és excel·lent!

    Fins aviat!
    La Taula d'en Bernat

    ResponElimina